Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Båstad IL Orientering (Trøgstad)

sesongen er avsluttet

Velkommen til Båstad Idrettslag Orientering sin turorientering!

Sesongen 2017 er Båstad IL Orientering sin 43. tur-o-sesong. Postene i 2017 ligger på kartene Stiklatjern, Båstad sentrum og Viktjernåsen. Området ved Viktjernåsen regnes for å være blant Norges beste o-terreng.

Nytt for i år: Vi har laget tur opplegg for barn og nybegynnere. Kalt Grønn tur.  Disse ligger på kartene: Båstad sentrum 5 poster, Viktjernåsen 10 poster, Stiklatjern 5 poster.  

OrdinæreTur-o-konvolutter selges for 150,-  Barn/nybegynner konvolutt selges for 100,- hos Bunnpris i Båstad. 

Postene henger ute fra 1 Mai til 30 September 2017.                        

Merkekravene i 2017 er:

Ordinær tur-o konvolutt: Gull 400 poeng, Sølv 300 poeng og Bronse 200 poeng, for deltagere født 2007 og senere er kravene til bronsemerket å ta 8 poster, selv om poengsummen er under 200 poeng.

Barn/nybegynner konvolutt: Alle barn opp til 12 år som deltar får Diplom, uansett hvor mange poster som tas.

10 poster bronsemerke, 15 poster sølvmerke, 20 poster gullmerke.

Alle som leverer inn klippekort er også med i trekning av turorienterings t-skjorte. 1 stk. på ordinær tur-o konvolutt og 1 stk. grønn tur.

 

Feil eller mangler med postene bes meldt til Anne Lise Nyengen , 905 93 097, annelisenyengen@gmail.com

Fine opplevelser og bilder fra dine turer i skogen kan du dele med andre på bloggen på denne siden.

Ønsker du å ta flere tur-o poster så anbefales: Pan OL (selges på Maxbo-Torper i Skjønnhaug) sine 40 tur-o poster rundt Skjønnhaug, Askim (selges på G-sport i Askim). Flaggtreff (selges på G-sport i Askim og Mysen)

Har du lyst til å hjelpe til med utsetting eller innhenting av poster i 2017 så ta gjerne kontakt med oss.

Båstad Idrettslag Orientering har lange tradisjoner innen orienteringssporten. Det var Einar Nøkleby som startet o-gruppe i Båstad allerede i 1945, (han stiftet også Flaggtreff i 1952 da han flyttet fra Båstad til Mysen). Båstad IL arrangerte NM for senior menn i 1950 med Nøkleby som løpsleder og Arne O. Maastad som løypelegger. Arne Krogstad har vært Båstads beste o-løper og han har en 4 plass i NM i 1954 som best. Båstad IL Orientering har arrangert turorientering hvert år siden 1975. Det har vært stabil oppslutning med ca. 50 deltakere årlig, herunder mange hytteeiere.

GOD TUR!