Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

BUL Tromsø

sesongen er avsluttet

O-gruppa i BUL Tromsø tilbyr tur-orientering med forskjellige vanskelighetsgrader.

100 på øya
Grønne turer, også kalt 100-på-øya, er et tilbud som passer for alle. Også de uten spesielle forkunnskaper om orientering. Alle disse postene er plassert på Tromsøya. Sesongen varer ca fra begynnelsen av juni til slutten av oktober, avhengig av snøforhold. Kartene er tilgjengelig på denne nettsiden og kan lastes ned gratis.

Tur-o

Vi er litt forsinka i organisering av årets sesong, men alle postene er nå ute i skogen. Vi kommer til å publisere årets kart på nettsidene i morgen (24.juni) og deretter printe og klargjøre kartene for salg i butikker så fort som mulig.

Turorientering for øvede foregår på 5 kart fordelt på Kvaløya, Tromsøya og fastlandet. Dette er lengre turer, med poster som passer for de med noe kunnskap om kart og kompass. Se i menyen til venstre for utsalgssteder. Turene kan også lastes ned på nett. Sesongen varer fra 24. juni til 10. oktober. Frist for innsending av postkoder er 15. oktober.

Årets områder er: Nord-Tromsøya, Tønsnes/Movik, Storelva, Kaldfjorden og Gløsaren. Vedlagt kartene er det tabell med beskrivelse av postdetaljen, hvor mange poeng man får på den og et felt for å skrive ned postens kode. Disse kodene registreres deretter på nett for å få poengene registrert. Dette krever registrering på turorientering.no. Da kan man enkelt følge med på hvilke poster man har registrert og hvor mange poeng man har fått.

Merkekrav: Totalt antall poeng for tur-o (100 på Øya ikke inkludert) er 458. Man må ha 185 poeng for bronsemerke, 305 for sølv og 410 for gull. Barn til og med 12 år trenger bare halvparten av poengkravene for å få merke.

Dersom du ønsker merke eller plakett, må du betale for det. Pris for merke er kr. 50, og plaketter kr 200-250 avhengig av valør.

Klubben har aktiviteter for o-løpere i alle aldre. Ønsker du å være med oss ta kontakt!

Ansvarlig for turorienteringen er Trond Strandberg. E-post: trondstrandberg@gmail.com