Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Driv IL (Enebakk)

Driv IL (Enebakk) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Driv IL (Enebakk) på e-post npwiik@hotmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til turorientering 2017. Også i år med toppturer, turer til bade og fiskevann samt besøk kulturminner.

I år har vi poster på følgende kart:

Bjerkeskogen/Kjepperud (1:10 000), Durud (1: 10 000), Haraldstad (1:10 000)
Turkart Enebakk kommune (1:30 000).

I år er postene på turkartet noe lettere tilgjengelig enn tidligere år.  Vi anbefaler likevel grundige kartstudier før turene for å legge passe ruter ut fra egne forutsetninger. På de mange gode skogsbilveiene kan sykkel være et godt alternativ for de som ønsker det.

I år tar vi dere helt syd i kommunen til et spennende område mellom Lyseren og Øyeren. Her er det en post helt på grensen til Gulltjernmåsan naturreservat og flere poster på spennende kulturminner. Vi har også poster på noen litt ukjente kulturminner i området rett nord for boligfeltet i Våglia og mellom Lyseren og Øyeren.

Fiskestang, bærspann og soppkurv vil være godt å ha med for alle som vil høste i naturen. Fra midten av juli vil det være multer å finne bl.a. ved postene 27,- 40 og 49.

Postene står i år ute i perioden 23. april til 1. oktober. Eventuelle feilplasserte poster eller andre mangler, meldes til Nils-Petter Wiik, tlf. 90100788 eller e-post: npwiik@hotmail.com.  De som ønsker merker eller plaketter, leverer klippekortene til Nils-Petter innen 1. november.

Adresse: Sulerudveien 99, 1914 Ytre Enebakk.

Merkekravene: Gull: 46 poster, Sølv: 35 poster, Bronse: 23 poster.

O-gruppa i  Driv IL ønsker alle mange og gode skogsturer  i sommer!