Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Eidsvoll OL

Eidsvoll OL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Eidsvoll OL på e-post knutsax@hotmail.com for å opplyse om dette.

NB: Vi ligger nå i planleggingsfasen av ny sesong for turorienteringen. Grunnet fortsatt mye snø i skogen vil oppstart i år bli en til to uker seinere enn vanlig. Vi vil annonsere oppstart når vi ser at dette er mulig og håper dette blir i midten av mai. 

 

Eidsvoll o-lag arrangerer i år den 47. sesongen med turorientering. Gjennom tur-o-sesongen er det tre fellesarrangementer - Åpningsdagen, "Kaffeposten" og Klubbkveld - som samler over 100 deltakere hver gang.

Deltagerkonvolutten med kart, klippekort mv vil også bli lagt ut til salg ved utsalgsstedene fra midten av mai.

Halvorsen Libris, Sundet
Sporten Eidsvoll, Sundet
G-Sport, Amfi Eidsvoll Råholt

Turorientering: Trim, moro og naturopplevelser for folk flest!

Det er opp til hver enkelt å velge de postene man vil besøke, og i det tempo som passer. Ta gjerne med deg venner og familie på tur i skogen. Nyt utsikten og de naturopplevelser Eidsvollnaturen kan gi. Kanskje oppdager du naturfenomener du ikke visste fantes i Eidsvoll?

Turorientering passer like bra for ung som for gammel.