Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Eidsvoll OL

sesongen er avsluttet

Eidsvoll o-lag arrangerer i år den 47. sesongen med turorientering. Gjennom tur-o-sesongen er det tre fellesarrangementer - Åpningsdagen, "Kaffeposten" og Klubbkveld - som samler over 100 deltakere hver gang. Eidsvoll o-lag har sitt åpningsarrangement på Eidsvoll videregående skole søndag 7.mai kl 12-14

Deltagerkonvolutten med kart, klippekort mv vil også bli lagt ut til salg ved utsalgsstedene fra 4. mai 2017:

Halvorsen Libris, Sundet
Sporten Eidsvoll, Sundet
G-Sport, Amfi Eidsvoll Råholt

Fra åpningsdagen 07.05.17 vil det være mulig å kjøpe enkeltturer online på Turorientering.no. Vi gjør oppmerksom på at hvis en ønsker komplett “pakke”, dvs kart med alle tur-o postene som legges ut i 2017-sesongen, så må en kjøpe deltagerkonvolutten. Enten fra utsagsstedene eller bestille den på Turorientering.no.

                                 

Turorientering: Trim, moro og naturopplevelser for folk flest!

Det er opp til hver enkelt å velge de postene man vil besøke, og i det tempo som passer. Ta gjerne med deg venner og familie på tur i skogen. Nyt utsikten og de naturopplevelser Eidsvollnaturen kan gi. Kanskje oppdager du naturfenomener du ikke visste fantes i Eidsvoll?

Turorientering passer like bra for ung som for gammel.