Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Eiker OL (Øvre- og Nedre Eiker)

Eiker OL (Øvre- og Nedre Eiker) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Eiker OL (Øvre- og Nedre Eiker) på e-post elitufte@gmail.com for å opplyse om dette.

Velkommen til turorientering i Eiker-bygdene.

Siden 1968 har Eiker O-lag arrangert turorientering. Hvor mange som egentlig har vært innom postene vet vi ikke nøyaktig, men alle som har sendt inn kontrollkortene sine er registrert.

I løpet av våren blir tur-o postene satt ut i Øvre- og Nedre Eiker. De står ute hele sommeren til utgangen av september.

Eiker tur-o

Det blir satt ut 100 poster i Øvre- og Nedre Eiker. Dette er en turpakke som kan du kan kjøpe her på nettet og laste ned. Du kan også kjøpe enkelt-kart på nettet.

Alternativt kan du kan kjøpe turorienteringsposer i sju forskjellige butikker både i Øvre- og Nedre Eiker. Utsalgsstedene finner du i menyen til venstre.

Avslutning av sesongen se under Arrangement i menyen til venstre.

Følg med på Turbloggen, hvor vi legger ut meldinger utover i sesongen.

Registrering på nett

Vi oppfordrer dere til å registrere postene via nettet. På postflagget står postens nummer og en kode. Noter koden og registrer den på turorientering.no/eikerol. Du får en god oversikt og det er en stor fordel for oss som arrangører.

Barnetur-o

I barnetur-o er det 30 begynnerposter for de deltagerne som er 16 år eller yngre.

Finner du og registrerer alle 30 postene, får du bronsemerket hvis du møter opp på avslutningen.

Vil du ha sølv- eller gullmerke, må du finne flere av tur-postene til Eiker O-lag. Disse postene kan du laste ned gratis.

Nærtrim

Nærtrim er grønne truer for de uten erfaring i bruk av kart og kompass. Det er lette turer i nærmiljøet, langs veier og paser for nybegynnere og barn. Nærtrin er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det er satt ut 30 posteri disse områdene:

Loesmoen

Loesmoen vest

Gamle Hokksund - Stryken 

Funksjonshemmede

Det er turpakken Nærtirm som egner seg for funksjonshemmede. Alle postene i turpakka Nærtrim kan du nå med rullestol.

For hver post du registrerer får du et klipp. Funksjonshemmede som registrerer alle 30 postene i Nætrim, vil få gullmerket, 25 poster gir sølvmerket og 20 poster gir bronsemerket dersom du møter opp på turorienteringsavslutningen mandag 20.november 2017.

Medlemskap i Eiker O-lag

Er du interessert i å støtte oss som medlem, så kan du melde deg inn i Eiker O-lag.

Pris for medlemskap: 250,- kr (under 16år), 350,- kr (over 17år), 600,- kr (familiemedlemskap)

Karttegn
Her finner du en forklaring på  de ulike kartegnene på kartet.