Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fana IL (Bergen)

Fana IL (Bergen) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Fana IL (Bergen) på e-post fanaturo@gmail.com for å opplyse om dette.

Hei, her kommer en liten oppdatering fra Fana Orientering:
VI satser på at snøen snart forsvinner i vårt Tur-O-område, og at vi blir klar med årets opplegg til ca. 1. april 2018.

Nedenfor ligger informasjon for 2018. Det kan bli mindre justeringer.
I venstremargen er det tilgang til turbloggen for alle år fra 2008.

Fana IL sin orienteringsgruppe er med og tester ut fremtidens tur-orientering! Vi vil i 2018 ha flere spesialsydde turer som kan kjøpes og lastes ned direkte på internett. Fra månedskiftet mars/april kan du sjekke ut alle våre turer.

Noen av årets turer er gratisturer med poster ( Øvsttun, foto-orientering) -  familievennlige turer som gir deg en liten smakebit på hva tur-orientering er. Ta med deg familien eller en venn og prøv turorientering gratis! I tillegg er det skreddersydde turforslag som du kan kjøpe på internett med flotte turer i områdene Orrtua, Myrdal og Smørås Nord.

I tilegg til disse turene byr vi på den tradisjonell tur-orienteringskonvolutten. Den inneholder poster på fire av våre kart i år: Orrtua, Myrdal, Smørås Nord og Øvsttun. Du finner utsalgsstedene våre her. Kulturminnene  presentert på baksiden av de relevante kartene.

Legg gjerne inn en anmeldelse for turene du har vært på - det gjør det lettere for andre å vite om turen er noe for dem! Du finner en link for anmeldelse øverst på hver tur.

Fana Orientering tilbyr koordinatene for alle våre 60 skogposter tilhørende tur-o konvolutten (untatt de 20 på Øvsttun). 

De vanligste kartsymbol er illustrert i denne veiviseren.

Forslag til nye grupper eller andre meldingar kan sendast til: fanaturo@gmail.com

Vi tilbyr tilsending av tur-o konvolutten for kr 250 (tur-o konvolutt + ekspedisjonsgebyr).
Brukere av tur-orientering tilbydes også å tegne (støtte-) medlemskap  i Fana IL o-gruppen til kr 250.

Salget vil starte ultimo mars og postene vil bli ute til 16. oktober.

FANA IL BLE KÅRET TIL: ÅRETS TUR-ORIENTERING ARRANGØR 2010 - SIDEN HAR VI BLITT MYE BEDRE!

Husk å lagre din egen brukerid for å klippe i ditt eget kontrollkort.