Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fana IL (Bergen)

Fana IL (Bergen) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Fana IL (Bergen) på e-post fanaturo@gmail.com for å opplyse om dette.

Sesongen er avsluttet og ny informasjon for 2018 vil komme i løpet av vinteren.

Fana IL sin orienteringsgruppe er med og tester ut fremtidens tur-orientering! Vi vil i 2017 ha flere spesialsydde turer som kan kjøpes og lastes ned direkte på internett. Fra månedskiftet mars/april kan du sjekke ut alle våre turer.

Noen av årets turer er gratisturer med poster ( Smørås-Nordås, foto-orientering) -  familievennlige turer som gir deg en liten smakebit på hva tur-orientering er. Ta med deg familien eller en venn og prøv turorientering gratis! I tillegg er det skreddersydde turforslag som du kan kjøpe på internett med flotte turer i områdene Fanaseter, Frotveit og Dyngelandsåsen.

I tilegg til disse turene byr vi på den tradisjonell tur-orienteringskonvolutten. Den inneholder poster på fire av våre kart i år: Fanaseter, Frotveit og Dyngelandsåsen og nytt av året også Smørås-Nordås. Du finner utsalgsstedene våre her. Kulturminnene  presentert på baksiden av de relevante kartene.

Nytt i år er et samarbeid med Os OK om turorientering for funksjonshemmede. På Sørås-Nordås kartet er det tilrettelagt 20 postar for de som bruker rullestol, de passar også fint for deg som har sykkel eller barnevogn. Funksjonshemmede som merker av for dette stiller i egen klasse med ekstra premiering. Det er og mulig å oppnå tur-o merke i bronse (15 poeng). For å oppnå tur-o merke i sølv (30 poeng) eller gull (45 poeng) må du i tillegg ta postane på den grønne turen til Os OK. Du må registrere deg som deltaker hos begge klubbene. Se dette skrivet for mer informasjon.

De er lagt til 8 ekstra tur-o poster (merket F64 etc) i forbindelse med et spesiellt arrangement for funksjonshemmede 19/6 på Fanahytten. Disse er berre tilgjengelig under arrangementet og klipping kun for de som markert at de er funksjonshemmede.

Legg gjerne inn en anmeldelse for turene du har vært på - det gjør det lettere for andre å vite om turen er noe for dem! Du finner en link for anmeldelse øverst på hver tur.

Fana Orientering tilbyr koordinatene for alle våre 60 skogposter tilhørende tur-o konvolutten (untatt de 20 på Smørås-Nordås). Du kan laste ned koordinater til alle Fana sine turorienteringsposter i 2017 her.

De vanligste kartsymbol er illustrert i denne veiviseren.

Forslag til nye grupper eller andre meldingar kan sendast til: fanaturo@gmail.com

Vi tilbyr tilsending av tur-o konvolutten for kr 250 (tur-o konvolutt + ekspedisjonsgebyr).
Brukere av tur-orientering tilbydes også å tegne (støtte-) medlemskap  i Fana IL o-gruppen til kr 250.

Salget vil starte ultimo mars og postene vil bli ute til 16. oktober.

FANA IL BLE KÅRET TIL: ÅRETS TUR-ORIENTERING ARRANGØR 2010 - SIDEN HAR VI BLITT MYE BEDRE!

Husk å lagre din egen brukerid for å klippe i ditt eget kontrollkort.