Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fana IL (Bergen)

sesongen er i gang

Fana IL sin orienteringsgruppe er med og tester ut fremtidens tur-orientering! Vi vil i 2017 ha flere spesialsydde turer som kan kjøpes og lastes ned direkte på internett. Fra månedskiftet mars/april kan du sjekke ut alle våre turer.

Noen av årets turer er gratisturer med poster ( Smørås-Nordås, foto-orientering) -  familievennlige turer som gir deg en liten smakebit på hva tur-orientering er. Ta med deg familien eller en venn og prøv turorientering gratis! I tillegg er det skreddersydde turforslag som  du kan kjøpe på internett med flotte turer i områdene Fanaseter, Frotveit og Dyngelandsåsen.

I tilegg til disse turene byr vi på den tradisjonell tur-orienteringskonvolutten. Den inneholder poster på fire av våre kart i år: Fanaseter, Frotveit og Dyngelandsåsen og nytt av året også Smørås-Nordås. Du finner utsalgsstedene våre her. Kulturminnene  presentert på baksiden av de relevante kartene.

Nytt i år er et samarbeid med Os OK om turorientering for funksjonshemmede. På Sørås-Nordås kartet er det tilrettelagt 20 postar for de som bruker rullestol, de passar også fint for deg som har sykkel eller barnevogn. Funksjonshemmede som merker av for dette stiller i egen klasse med ekstra premiering. Det er og mulig å oppnå tur-o merke i bronse (15 poeng). For å oppnå tur-o merke i sølv (30 poeng) eller gull (45 poeng) må du i tillegg ta postane på den grønne turen til Os OK. Du må registrere deg som deltaker hos begge klubbene. Se dette skrivet for mer informasjon.

Legg gjerne inn en anmeldelse for turene du har vært på - det gjør det lettere for andre å vite om turen er noe for dem! Du finner en link for anmeldelse øverst på hver tur.

Fana Orientering tilbyr koordinatene for alle våre 60 skogposter tilhørende tur-o konvolutten (untatt de 20 på Smørås-Nordås). Du kan laste ned koordinater til alle Fana sine turorienteringsposter i 2017 her.

De vanligste kartsymbol er illustrert i denne veiviseren.

Forslag til nye grupper eller andre meldingar kan sendast til: fanaturo@gmail.com

Vi tilbyr tilsending av tur-o konvolutten for kr 250 (tur-o konvolutt + ekspedisjonsgebyr).
Brukere av tur-orientering tilbydes også å tegne (støtte-) medlemskap  i Fana IL o-gruppen til kr 250.

Salget vil starte ultimo mars og postene vil bli ute til 16. oktober.

FANA IL BLE KÅRET TIL: ÅRETS TUR-ORIENTERING ARRANGØR 2010 - SIDEN HAR VI BLITT MYE BEDRE!

Husk å lagre din egen brukerid for å klippe i ditt eget kontrollkort.