Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fana IL (Bergen)

sesongen er i gang

TUR-O-KONVOLUTT:

I år (2018) er det kart med poster i områdene Øvsttun, Myrdal, Smørås og Orrtua. Det er 20 poster i hvert av disse 4 områdene, dvs. totalt 80 poster.

utsalgsstedene selges den tradisjonelle tur-orienteringskonvolutten for kr. 200,-

Salget vil pågå til ca. 1. oktober og postene vil være ute til 16. oktober.

Du finner utsalgsstedene våre her:

Bergen Turlag i Marken, Tverrgaten 4, Bergen Sentrum.
Esso Deli de Luca, Skjoldskiftet, Fanavegen 2, Nesttun.
Intersport Nesttunsenteret, Østre Nesttunvegen 16, Nesttun.
Sport Norge Laguneparken, Laguneveien 21, Rådal.

Interessante kulturminner på de aktuelle kartene er også presentert på baksiden av de relevante kartene i konvolutten. Tur-orienteringskonvolutten inneholder også forslag til turer med ulik lengde i disse områdene.

GRATIS ØVSTTUN-KART:

Noen av årets turer er gratisturer med poster ( Øvsttun, foto-orientering). Dette er familievennlige turer som gir deg en liten smakebit på hva tur-orientering er. Ta med deg familien eller en venn og prøv turorientering gratis! Du kan laste ned Øvsttun-kart med tur-forslag her.

KJØP TURER OG TUR-PAKKER PÅ NETTET:

Det er mulig å kjøpe skreddersydde turforslag her på nettsidene med flotte turer i områdene Myrdal, Smørås og Orrtua. Disse turforslagene koster kr. 40,- per tur inkl. kart.
Du kan også her kjøpe en tur-pakke per område som inneholder alle de tre turforslagene i området inkl. et kart med alle de 20 postene i området. Det koster kr. 75,- per tur-pakke inkl. tur-kart.
Slike nedlastbare turforslag inkl. kart og tur-pakker selges kun her på disse nettsidene. 

(Legg gjerne inn en anmeldelse for turene du har vært på - det gjør det lettere for andre å vite om turen er noe for dem! Det er en link per tur for å gi en anmeldelse av turen, eller bruk gjerne tur-bloggen for all tilbakemelding ifbm. tur-orienteringen.)

Fana Orientering gir forøvrig gratis ut alle GPS-koordinatene for alle våre 60 skogposter tilhørende følgende kart: Orrtua, Myrdal, Smørås. Man kan finne disse GPS-koordinatene her. Man får også GPS-koordinatene tilhørende postene for aktuell tur ved å kjøpe turforslagene til de enkle turene her på nettsidene.

Vi tilbyr også tilsending av tur-o konvolutten via Posten for kr 250 (tur-o konvolutt + ekspedisjonsgebyr). Alle bestillinger og øvrige spørsmål/kommentarer kan sendes til: fanaturo@gmail.com

Alle inviteres til å melde seg inn i orienteringsgruppen i Fana IL: Bruk gjerne følgende link:
http://fanail.no/medlemskap/bli-medlem-orientering

TIPS TIL TUR-ORIENTERINGEN:

De vanligste kartsymbol er illustrert i denne veiviseren.

Husk å lagre din egen brukerid for å klippe i ditt eget kontrollkort.