Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fossum IF helårs tur-o

sesongen er avsluttet

Velkommen til Fossum IFs helårs tur-o 2018 – 2. desember 2017 til 4. oktober 2018

De siste postene settes ut så snart føreforhold tillater det! Alle poster langs skiløyper er satt ut, mens en del av trekantpostene gjenstår (per 16/4-18). Vi sender ut nyhetsbrev og legger fortløpende ut på facebook.com/turofossum for å informere om hvilke poster som er satt ut.

En del av postene er langt unna, og er enklest å nå på ski på vinteren!

Postene markert med lilla trekant er poster som er mest hensiktsmessig å ta siste stykket inn til fots, og anbefales ikke å ta mens snøen ligger.

Post 15-29 og 46-60: 2 p/post – alle andre gir 1 p/post. Det er separat registrering av helårs poster på turorientering.no/fossumvinter

Du kan benytte poengene for å oppnå det totale merkekravet til Fossums sommer tur-o (må evt opplyses om).

Det trekkes etter sesongslutt ut 5 turkart over Bærumsmarka blant de som har registrert besøk på helårspostene på turorientering.no. Jo flere registrerte poster, jo flere «lodd» i trekningen.

Postene er rød-oransje postflagg, med klemme til stemplingskortet og en kode til registrering på nett. Er klemmen borte, notér bokstavkoden.

Feil meldes til fif.turo@gmail.com / 41200242

Oppdateringer finner du på facebook.com/turofossum eller på fossumif.no under Orientering og Turorientering. Vi sender også ut nyhetsbrev til alle registrerte deltakere, send epost til fif.turo@gmail.com for å registrere deg.