Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Fossum IF helårs tur-o

sesongen er i gang

Velkommen til Fossum IFs helårs tur-o 2018 – 2. desember 2017 til 4. oktober 2018

Postene settes ut fortløpende fra og med 2. desember og fram mot 15. februar. Vi sender ut nyhetsbrev og legger fortløpende ut på facebook.com/turofossum for å informere om hvilke poster som er satt ut.

En del av postene er langt unna, og er enklest å nå på ski på vinteren!

Postene markert med lilla trekant er poster som er mest hensiktsmessig å ta siste stykket inn til fots, og anbefales ikke å ta mens snøen ligger.

Post 15-29 og 46-60: 2 p/post – alle andre gir 1 p/post. Det er separat registrering av helårs poster på turorientering.no/fossumvinter

Du kan benytte poengene for å oppnå det totale merkekravet til Fossums sommer tur-o (må evt opplyses om).

Det trekkes etter sesongslutt ut 5 turkart over Bærumsmarka blant de som har registrert besøk på helårspostene på turorientering.no. Jo flere registrerte poster, jo flere «lodd» i trekningen.

Postene er rød-oransje postflagg, med klemme til stemplingskortet og en kode til registrering på nett. Er klemmen borte, notér bokstavkoden.

Feil meldes til fif.turo@gmail.com / 41200242

Oppdateringer finner du på facebook.com/turofossum eller på fossumif.no under Orientering og Turorientering. Vi sender også ut nyhetsbrev til alle registrerte deltakere, send epost til fif.turo@gmail.com for å registrere deg.