Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Gjerdrum OL

sesongen er avsluttet

POSTFINNERN 2017

VI MINNER OM AVSLUTNINGA PÅ BUSTERUDVANGEN SØNDAG 22.OKTOBER KL. 13:00.

SALG AV KAFFE O KAKER, UTDELING AV MERKER OG DIPLOMER.

 

GPS-POSTER

GPS-post på Kniplia kartet:
N60 03.758 E10 59.878


GPS-post på Kløvberget kartet:
N60 16.439 E11 02.780

 

SALGET I BUTIKKENE ER AVSLUTTET NÅ !

Kontakt Morten tlf. 92 01 48 24

Anne Grethe tlf. 99 77 48 02

N21 i Åsgreina:

Denne posten lå i et plantefelt, og ble derfor flyttet i dag, 25/5.  Se bilde av kartet på turbloggen.

Oversikt over årets områder med poster (ekstern link til Gjerdrum orienteringslag):

Klikk her for oversikten 

Minner om SPREK I GJERDRUM. Sprek i Gjerdrum har egen hjemmeside, klikk HER for mer info.

Kart og poster:

I konvolutten finner du kart med inntegnede poster og et kontrollkort.  Kartene vi bruker i år er Jørnsvangen, Busterudvangen, Kniplia, Gjermenningen, Nipkollen og Kløvberget. På kartene er det markert med P der det er mulighet for parkering.  Allmenningsveiene i Gjerdrum og Nannestad har bomavgift på 40,- kr/50 kr (betalingsautomat/SMS).

Postene er markert med oransje/hvite postflagg merket med postens nummer.  På klippekortet står postbeskrivelse og poengverdi for hver post. 

O = poster som står ute 30.april– 24.september

∆ = poster som står ute 16.juni – 24.september

□ = månedsposter, se klippekortet.

Ekstra kart og klippekort:

De som ønsker det kan kjøpe ekstra kart på åpningsdagen (kr.50,- pr stk) eller laste det ned fra turorientering på nett. 

Nærtrim:

Dette er nærtrimposter i både Gjerdrum og Nannestad. Alle nærtrimpostene teller med i den ordinære turorienteringa. Hver post gir ett poeng. Tar du alle postene kan du oppnå 30 poeng. I ”Nærtrim”-ruta på klippekortet noterer du hvor mange nærtrimposter du har vært på. Ønsker du å ta nærtrimpostene kan du laste ned kartene med poster gratis fra vår ”turorientering på nett” - side.  Nærtrimpostene er ute 23/4 – 27/8.

Månedsposter:

Hver måned henges det ut en ekstrapost. I år er fire av postene på topper, mens en er på et lokalhistorisk sted.  På disse postene henger det et oppslag som forteller om stedet. Hver post gir 10 poeng.  Merk at månedens post henger bare ute denne måneden.

GPS-poster:

GPS-post på Kniplia kartet:
N60 03.758 E10 59.878

GPS-post på Kløvberget kartet:
N60 16.439 E11 02.780

Avslutning:

Årets avslutning er lagt til Busterudvangen i Gjerdrum søndag 22.oktober kl.13:00. Da er det utdeling av diplomer, merker og plaketter.  Over kaffekoppen blir det også utveksling av erfaringer og opplevelser fra årets tur-orientering.

Kontaktpersoner:

Har du spørsmål eller oppdager du at poster eller stifteklemmer er borte kan du kontakte

Anne Grethe Rustad (99774802) eller 
Anne Berit Moe (41699698).

Hvor er områdene med poster?

For å få veibeskrivelse til de ulike områdene med poster, går du inn på http://turorientering.no/gjerdrum , velg ”områder” til venstre i menyen. Da finner du oversiktskart for hver tur. Øverst på denne sida er det også link til GOLs hjemmeside med en fin oversikt.

Lyst på flere utfordringer?

Gjerdrum O-lag arrangerer stolpejakt i Gjerdrum. Flott tilbud for store og små i nærmiljøet. Les mer på www.sprekigjerdrum.no