Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Gjerdrum OL

sesongen er i gang

VELKOMMEN TIL POSTFINNER’N 2018 I GJERDRUM OG NANNESTAD

 

SALGET AV KONVOLUTTER AVSLUTTET PÅ KLØFTA. HENVEND DEG TIL BOKHANDELEN PÅ ASK DERSOM DU FORTSATT IKKE HAR ANSKAFFET ÅRETS POSTFINNER.

KLIPP DINE STOLPER HER PÅ TUR-O-NETTET !

NYHET! Du får inntil 30 poeng ved å besøke stolper i Gjerdrum og/eller Nannestad. Tar du minst 30 blir det 30 poeng. Klikk på rutene S1-S30 etterhvert som du går på stolpejakt. Numrene på stolpene er ikke det samme som de på nettsida fordi det finnes 127 stolper å velge mellom. 

Uerfaren ? Klikk her for å lære deg karttegnene ! 

Gradering av turer. Les mer her 

Gjerdrum orienteringslag ønsker velkommen til ny turorienteringssesong. Vi håper du vil få mange fine turer i skogen, både på gamle og nye trakter.

 

Kart og poster: I konvolutten finner du kart med inntegnede poster og et kontrollkort. Kartene vi bruker i år er Lysdammen, Spikertjern, Brådalsfjellet, Gimildammen, Åsgreina og Holkebylia. På kartene er det markert med P der det er mulighet for parkering. Allmenningsveiene i Gjerdrum og Nannestad har bomavgift på 40,- kr/50,- kr (betalingsautomat/SMS). Postene er markert med oransje/hvite postflagg merket med postens nummer. På klippekortet står postbeskrivelse og poengverdi for hver post. O = poster som står ute 6.mai– 23.september ∆ = poster som står ute 16.juni – 23.september □ = månedsposter, se klippekortet.

Årets grønne turer er stolper, last ned kartene gratis. Vi har nå lagt ut 4 grønne turer som dere kan laste ned gratis.  Det er 2 grønne turer til i Gjerdrum.  Kartene til disse laster dere ned fra www.sprekigjerdrum.no.  

Månedens post: Hver måned henges det ut en ekstrapost. I år er temaet vann og tjenn. På disse postene henger det et oppslag som forteller om stedet. Hver post gir 10 poeng. Merk at månedens post henger bare ute denne måneden.

Sprek i Gjerdrum/ Stolpejakt: I år er nærtrimpostene byttet ut med stolper. Stolpene er de grønne turene i år. Ta 30 stolper i Gjerdrum eller Nannestad og få godskrevet 30 poeng på turorienteringskortet ditt. Last ned kart på www.sprekigjerdrum.no. Stolpene i Gjerdrum står ute fra 6.mai, mens stolpene i Nannestad kommer litt utpå sommeeren.  Husk å registrere deg på sprekigjerdrum.

 

Høststart: Fra Kogstadvangen lørdag 18.august kl.12-14. Enkel o-løype på 2,5km langs sti og grusveg. Ta alle postene og få 15 poeng.

Avslutning: Årets avslutning er lagt til Busterudvangen i Gjerdrum søndag 14.oktober kl.13:00. Da er det utdeling av diplomer, merker og plaketter. Over kaffekoppen blir det også utveksling av erfaringer og opplevelser fra årets turorientering.

Kontaktpersoner: Har du spørsmål eller oppdager du at poster eller stifteklemmer er borte kan du kontakte Anne Grethe Rustad (99774802) eller Anders Kronberg (45403333)

Ved sesongslutt regner du ut egen poengsum, fører denne på kortet og sender det til Anne Grethe Rustad, Rustad gård, Rustadvegen 13, 2022 Gjerdrum. Frist 1.oktober. Husk å oppgi fødselsår på kortet. Merket deles ut gratis til de som er 16 år eller yngre, samt de som oppnår kravet til merke første gang. Hvis du likevel ønsker merket, koster dette kr.20,-. (Husk å oppgi dette på kontrollkortet). Plakett i bronse, sølv eller gull oppnås når merkekravet til gull er oppnådd 5, 10,15 ganger osv. Utdelinga finner sted på avslutningsdagen.

Merkekrav:

Maksimal poengsum 426 poeng, får du ved å besøke alle postene, månedspostene, 30 stolpeposter og være med på Verdens o-dag, Busterudvangen, Kogstadvangen og kaffeposten.

Fødselsår :    

2012 eller seinere, eller 1948 eller før: 55-110-170

2007-2011 eller 1949-1953: 75-150-230

Resterende:90-195-300