Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Hamar OK og Vang OL - turtraver'n

sesongen er avsluttet

Turtraver'n er et samarbeide mellom Hamar OK og Vang OL

GOD SOMMER 2017  –  SOM TURTRAVER!

Turorientering er å finne fram til punkter som er markert i terrenget og avmerket på et kart. Det er disse punktene (terrengdetaljene) som blant orienteringsløpere kalles ”poster”. Årets Turtraver’n består av 60 poster fordelt på 30 vårposter og 30 høstposter. De forskjellige kartene kan kjøpes separat her på turorientering.no.

KART:
Furuberget, Frøbergsberget, Ilseng, Imerslundmarka (Ingeberg), Gåsbu og Brumundkampen.

Oversiktskart.

Frøbergsberget har målestokk 1:5000 (1 cm. på kartet er 50m.), Furuberget har målestokk 1:7500, Brumundkampen, Imerslundmarka,  Ilseng og Gåsbu målestokk 1:10000. Ekvidistansen (høydeforskjell mellom høydekurvene) er for Imerslundmarka og Ilseng 2,5m., for de andre er ekvidistansen 5m.

Kartene bør beskyttes mot fuktighet med en plastlomme eller lignende.

Forklaring på noen av de mest brukte tegnene på kartene kan du finne her.

POSTENE:

Av vårpostene (1-30) står postene i Furuberget, Imerslundmarka og Ilseng ute fra 24. april til 16. juli, på Gåsbu fra 13. mai til 24. september.

Alle høstpostene (31 – 60) står ute fra 26. juli til 24. september.

Postene er merket i terrenget med en spesialskjerm (kanne) i rødt og hvitt. Klippetang finner dere inne i skjermen (kanna). I tillegg vil det henge en lapp med kode for registrering av postbesøk på turorientering.no.

Vi ber dere være forsiktige med postmateriellet.