Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Haugesund IL Orientering

sesongen er avsluttet

Hohoho..snart er det jul :) 

Trenger du en liten pause fra julestrida eller ønsker en kjekk aktivitet til ungene mellom all julehandel? Da kan vi tilby en spennende jakt på juleposter midt i Haugesund sentrum!

Haugesund Idrettslag Orientering tilbyr i år en julekalender. Denne er helt gratis og kan lastes ned her på turorientering.no under "turer". Kalenderen er bygd opp som et quiz og alle poster ligger ute fra 1.-24. desember 2017. Quiz: På hver post står det et spørsmål med flere mulige svar, foran svarene er det angitt en bokstav, noter ned rett boktav og sett de sammen til en løsningsetning i rekkefølgen 1-24. 

Dette er et morsomt tilbud som hele familien kan være med på! Alle poster er universelle og kan nåes med barnevogn, rullestol og sykkel. 

Vi har fått inn  flotte premier som trekkes blant alle som sender inn rett løsning til orientering@haugesundil.no. Stor takk til alle våre sponsorer (Haugesund Sparebank, Haugli bakeri, Scandic Maritim) for flotte premier!!

 

Da er alle poster hengt ut   OBS: Post 11 måtte dessverre flyttes fra tre til lekestativ (innenfor samme sirkel) pga julebelysning som har blitt hengt på treet!

 

Vinnere av sesongens poster 2017:

Startpost 22/3: Kari R. Thuseth. Vinneren får gavekort til klatreparken i Nedstrand :)

Vårens post: Vidar M. Jektus. Premien er en turorienteringsmappe for 2018

Sommerens post: Elin Frøhne. Premien er en turorienteringsmappe for 2018

Høstens post: 

 

Vi takker alle våre sponsorer for velvillig støtte!