Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Heming Orientering

sesongen er i gang

Velkommen til Hemings turorientering!

Etter to års pause er vi tilbake og vil tilby turorientering i bynær natur, og håper dette gir mange en innføring i orienteringssporten og spennende turer i våre flotte nærområder!

I 2018 vil vi tilby turer av litt ulik vanskelighetsgrad på kartene Frognerparken, Hovseter, Rikshospitalet, Skådalen, Strømsdammen og Vettakollen. Postene henger ute fra ca 20. mai og ut oktober.

*** Ny oppdatering: De fleste utfordringene er nå løst, og kartene vil bli lastet opp i løpet av denne uken. Takk for tålmodigheten! ***

Nytt i år er at vi satser på et rent digitalt opplegg. Det vil si at turene kan kjøpes enkeltvis eller samlet som en pakke, og kartene lastes så ned som pdf-filer for utskrift hjemme (eller på jobb).

I år vil vi også tilby fem "grønne turer" som er enkle turer i nærmiljøet som skal være mulig å gjennomføre med barnevogn eller rullestol. Disse turene er gratis å laste ned.

Ved å registrere deg her på turorientering.no, kan du bruke våre elektroniske klippekort. Her får du en fin oversikt over hvor mange poster du har tatt og hvor mange poeng du har. Du får 5 eller 10 poeng for hver post.  

Skriv gjerne i bloggen vår!

Ha en riktig god tur!