Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

IL Gneist (Bergen)

sesongen er avsluttet

26.04.2017 Poster i Skageskogen

Vi har problemer med at noen flytter på postene i Skageskogen. Vi sjekker postene så ofte vi kan, og vi håper at postene nå får stå i fred. Flott hvis dere gir beskjed dersom dere oppdager at noen poster er feilplassert eller mangler. Send e-post til gneist.turo@gmail.com.

****************

Årets tur-orienterings sesong er i gang!

I år er det to gratis turer - foto-orientering på Siljustøl og grønn tur på Kokstad. Dette er familievennlige turer som gir deg en liten smakebit på hva tur-orientering er. På Siljustøl er det en postkasse med gratis kart med tre prøveposter. Det er også laget skreddersydde turforslag som du kan kjøpe på nettet med flotte turer i områdene Siljustøl, Skageskogen, Kokstad og Fanafjellet.

I tillegg til disse turene har vi også tradisjonell tur-orienterings konvolutt. Årets tur-orienterings konvolutt inneholder 3 kart over områdene Kokstad, Fanafjellet og Skageskogen. Tur-orienterings konvolutten koster 200 kr.

Skageskogen er et nytt området i år. Dette området ligger sør for Skagevegen. Skogsveien fra Skagevegen eller Ytrebygda skole er greie utgangspunkt.

Tur-orienterings konvolutten har i tillegg infoskriv, beskrivelse av hvert område, info om kulturminner, registreringskort og plastlommer. Vi oppfordrer alle til å registrere postkodene via denne nettsiden.

Oversikt over turer og utsalgssteder for tur-orienterings konvolutten finnes i menyen til venstre.

Legg gjerne inn en anmeldelse for turene du har vært på - det gjør det lettere for andre å vite om turen er noe for dem. Du finner en link for anmeldelse øverst på hver tur.

Postene vil stå ute fra 2. april tom. 15. oktober.

Hver post gir 5 eller 10 poeng ut fra vanskelighetsgrad. Gull, sølv og bronse merker blir utdelt til alle som klarer kravene, men husk å sende melding til gneist.turo@gmail.com når du har funnet de postene du ønsker. Minstekrav til merke er: Bronse: 170 poeng, Sølv: 255  poeng, Gull: 340 poeng 

God tur!