Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Lillehammer OK - sommer

Lillehammer OK - sommer har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Lillehammer OK - sommer på e-post beskerud@online.no for å opplyse om dette.

 

LILLEHAMMER O-KLUBB byr på nye, fine turer i skog og fjell.

Tur-o-posen inneholder i år 6 kart med til sammen 70 poster. Nytt i år er kartet Myggbukta og et tillegg til kartet Olympiaparken. Kartene Hovemoen og Røyslimoen er også utvidet noe. Fjellkartet Lunkefjell er delt i to, nord og sør. Dette skulle gi deg mulighet til å bli kjent med nye områder og som tidligere velge fine turer helt opp til snaufjellet.

Klippekortene består av to kontrollkort med postbeskrivelser, ett eget for fjellkartene og ett for alle de andre 4 kartene. På baksiden av det siste vil du finne informasjon om merkekrav og avslutningsfest. Fyll ut det nederste feltet og send inn klippekortet når du har avsluttet.  Hver pose inneholder et dobbelt sett med kontrollkort, blir det behov for flere, så kopier gjerne (og legg kortene i en plastpose!)

Nye postskjermer: I år har vi byttet ut alle de gamle postenhetene med nye metallskjermer som henger i trekant og er godt synlige. Disse er utstyrt med klippetenger og bokstavkoder, du kan velge hva du ønsker å registrere på klippekortet ditt.

Nettkjøp: Kart kan også lastes ned fra nettsiden Turorientering.no og i app Turorientering.  Der kan du kjøpe kartene enkeltvis og registrere postene ved hjelp av bokstavkodene. App-løsningen tilsvarer den som er brukt på stolpejakten.

Kartene er:

  • Hovemoen: post 1-5
  • Myggbukta: post 6-20      
  • OL-parken: post 21-30
  • Sjusjøen/Lunkefjell sør: post 31 – 40
  • Lunkefjell nord: post 41-60
  • Røyslimoen: post 61- 70

Alle kartene har målestokk 1:10 000 unntatt Hovemoen som har 1:7500

Postene i nærområdet står ute i perioden 20.05 – 02.10   Postene på fjellet, Lunkefjellkartet, står ute i perioden 19.06 – 16.10

Informasjon om Tur-O finner du på Lillehammer O-klubbs hjemmeside www.lillehammerorienteringsklubb.no eller på  Facebookgruppa Tur-O Lillehammer. Del gjerne kommentarer og opplevelser der!