Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Meløy OK

Meløy OK har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Meløy OK på e-post runestromsvik@hotmail.com for å opplyse om dette.

Årets turorientering består av totalt 40 poster, fordelt på disse kartene:

Hornneset, Reipå 8 poster. Nivå: rød. Pris: 50       

Tuven, Reipå 8 poster. Nivå: blå. Pris: 50               

Mosvolddalen, 12 poster. Nivå: blå/rød. Pris: 60   

Neverdal, 12 poster. Nivå: blå/rød. Pris: 60           

Priser: Kartene kan kjøpes enkeltvis eller samlet her på turorientering.no. Kartpakke, alle 4 kartene: 200 kr. Ved å kjøpe kartpakken med alle 4 kartene sparer dere 20 kr. Kartpakken (ikke enkeltkart) kan også kjøpes hos Joker Reipå for kr 200. 

De fleste postene gir 10 poeng, mens de lengst unna, eller de med mest stigning gir 15 poeng, totalt kan man få 435 poeng på årets tur-O. Klarer dere over 300 poeng, eller minst 30 klipp er dere med i trekning av ulike premier - vi trekker ut 5 premier fra innkomne klippekort og fra registrerte deltakere på poenglista. Frist: 22/9.

Praktiske tips: På alle postene henger det ei klype, og det står skrevet en kode. Merk: kodene er en eller to bokstaver. Gjennom å registrere dere på turorientering.no kan dere registrere postbesøkene elektronisk, slik at vi og dere brukere kan få oversikt over hvilke poster som er tatt, og hvor mange poeng som som er sanket. På Meløy Orienteringsklubb er det lagt ut en veileder for hvordan dere kan registrerer på nett: www.meloyok.no Her er det viktig å få notert postkoden. Ta med penn, eller bruk mobiltelefonen. Har dere problemer med å få skrevet ut kartene, kan disse kjøpes på Joker Reipå. På alle kartene er det en rubrikk hvor det også er mulig å kvittere besøket med klypene som henger på postene. 

Ekstraopplegg med tur-O rebus ved Engenbreen: Nå er historiske poster ved Engenbreen klart. Last ned kart og klippekort med historisk informasjon (kun tilgjengelig på denne nettsiden). Hver post har en historisk beskrivelse, og et spørsmål som dere finner svar på i klippekortet - et ord. Fyll inn ordet i klippekort-arket, og dere ser hvilke kodebokstaver som kan lastes inn som "klipp" på denne nettsiden (E1, E2 ......E8). Postene er en del av Newton Meløy sitt opplegg for 8. trinn, som gjennomføres hvert år, og opplegget har også vært tilbudt her et par år. Siden dette er et ekstratilbud, som har vært tilbudt flere år, gir det ingen poeng i poenglisten, men "klippene" vil bli registrert, og dere vil få en flott og lærerik tur i fantastiske omgivelser!

 

Oppbevar gjerne kartet i en gjennomsiktig pose eller ei mappe for å beskytte det mot fukt. Meld fra hvis utstyr på postene er ødelagt eller mangler, så sender vi straks en "Tur-O servicemann" som fikser problemet!

Det hadde ellers vært veldig hyggelig hvis noen av dere kunne ha lagt ut bilder og kommentarer på turbloggen! 

God tur(er)!

Hilsen Meløy Orienteringsklubb