Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Mo Orienteringsklubb (Rana)

sesongen er avsluttet

Tur-Orientering 2017

Fredag 12.mai vil årets tur-o konvolutter være klare for salg. Da vil de første postene være utplassert i Klokkerhagen og på Gruben. De resterende postene utplasseres deretter etter hvert som terrengene er klare. Vi vil sette opp veiledende datoer, men disse kan endres ut fra situasjonen. Informasjon om dette vil bli lagt ut både her, på facebook og på nettsiden vår. Følg med!

Årets Tur-Orientering vil bli satt ut i 7 områder med 10 poster på 6 av kartene. Det vil bli et bredt utvalg av ulike turer. Noen i nye spennende områder som mange kanskje ikke har vært så mye på turer i tidligere.

Nytt av året er stolpejakt. 25 stolper vil bli plassert ut på kartet Ner-Gruben - Klokkerhagen. Stolpene kan tas som en del av tur-o, eller ved å laste ned en egen "app" til telefonen der man kan registrere postene ved hjelp av en strekkode som står på stolpen. Mer informasjon om dette vil dere finne i årets tur-o konvolutt. Stolpejakt er et meget populært tilbud mange andre steder i landet og vi gjør nå en forsøksordning her på Mo. Stolpejakta vil også være et eget tilbud til skolene i Rana.

  • Post 1-10    Kultur-O    Ytteren - Hundbergan
  • Post 11-20  Langtur-O  Moanveien - Stamtjønna (Struphaugen/Øyjord)
  • Post 21-30  Skogtur-O  Gåstjønnlia
  • Post 31-40  Fjelltur-O   Olia-Raudvatnet
  • Post 41-50  Nærtur-O  Skillevollen-Båsmofjellet-Idavollen
  • Post 51-60  Nærtur-O  Selfors (Varmosletta)
  • Post 61-85 Nærtur-O  Ner-Gruben - Klokkerhagen

Utslagssteder vil være Sportshuset Sport 1 og G-Sport Meyer Amfi samt på Rana Kommune. Det vil også være mulig å få kjøpt konvolutten på våre HSB-arrangementer på tirsdager fra og med fredag 12.mai.

Vi ønsker dere alle velkommen til en ny og spennede sesong med tur-orientering og håper flere og flere bruker tur-o på nett for registrering og ikke minst gir oss tilbakemeldinger på det arbeidet vi gjør!

Med hilsen Mo Orienteringsklubb