Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Molde og omegn IF

Molde og omegn IF har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Molde og omegn IF på e-post emorstol@gmail.com for å opplyse om dette.

Tur-O-sesongen 2107 er i gang

Vi har nå i gang med 2017-sesongen. I år har vi til sammen 90 poster. I tillegg til 60 tradisjonelle skogsposter er det 30 stolpeposter. Du trenger ikke å ta stolpepostene for å oppnå gullmerke.

Stolpepostene vil i år stå i nærområdet til skolene ved Sellanrå/Bekkevoll og Langmyra/Romsdal. I tillegg er det også 10 enkle poster i rulleskianlegget på Skaret skisenter (ta hensyn til rulleskiløperne her). Stolpepostene er enkle poster som egner seg godt for de minste barna, for nybegynnere og for de som kanskje er litt dårlige til beins. Mange av postene kan også tas sammen med sykkel eller barnevogn.

Konvolutter med alle kart kan også i år kjøpes hos Intersport, G-Sport, Sport1 og Platou Sport.

Dersom du er nybegynner finner du her litt forklaring på hva de ulike karttegnene betyr Karttegn

God tur!

PS - I konvolutten har kartet for Torleifen-Hauglegda desverre fått angitt feil målestokk på framsida. Riktig målestokk skal være 1:5000 (A4) - DS