Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Vallset/Stange (Stange)

OL Vallset/Stange (Stange) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Vallset/Stange (Stange) på e-post arnstein.dale@norconsult.no for å opplyse om dette.

TUR-ORIENTERING 2017

Årets opplegg ligner mye på det som var i fjor. På turorientering.no ligger flere turer som kan lastes ned direkte fra internett, i tillegg til de tradisjonelle tur-o-konvoluttene som kan kjøpes på visse utsalgssteder.

Nettløsningen vil være tilgjengelig fra 20. mai, der også konvoluttene kan bestilles. I tillegg blir konvoluttene tilgjengelige på følgende utsalgssteder i løpet av 23. mai:

- Bensinstasjonen i Romedal sentrum
- Joker i Vallset
- Stangehallen
- HHT-butikken på Hamar

Det vil i år ligge poster i følgende områder (kart i parentes):

- I Vestbygda (Ihleberget)
- Området rundt Stangehallen (Stange sentrum)
- Sørøst for Stange sentrum (Stange øst)
- Starberget/Festningsberget i Vallset (Starberget)

Alle kan nå registrere kodene sine på nett. Dette gjelder selv om du ikke har eget kontrollkort - og det gjelder alle familiemedlemmer som har vært med å finne postene. Fjorårets utgave ser ut til å ha blitt mye brukt der enkelte av kartene ble lastet ned over 200 ganger!

Vanskelighetsgraden varierer. «Grønne poster» – ser ikke noe annerledes ut enn andre tur-o-poster, men er poster som er enkle å finne og gjerne lett tilgjengelige fra sti. Disse er spesielt nevnt i beskrivelsen av turene. De øvrige postene er noe vanskeligere.

Vi ønsker deg mange fine turer på leting etter årets tur-o-poster. Og skriv gjerne litt om turene dine i turbloggen!

Har du spørsmål til postene/ plasseringen eller mener det er poster som er borte, tar du kontakt med Arnstein Dale: arnstein.dale@norconsult.no

O-laget Vallset/Stange er en klubb som har aktive medlemmer i alle aldersgrupper, men ønsker oss gjerne flere! Se klubbens hjemmeside: http://vallsetstange-ol.idrettenonline.no/