Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Oppsal Orientering

sesongen er avsluttet

Ola Dilt: Informasjon om 2017

Velkommen til ny sesong: Ola Dilt for 51.gang!!

Ola Dilt står foran en ny sesong, den 51. i rekken!

I år vil salget starte 2.april på Østmarksetra kl 1100 til 1300, der Ola Dilt stiller opp med skogsbål og 4 ekstra poster som gir poeng. Kart med poster deles ut ved start. Møt opp på sesongstarten; disse postene står kun ute på åpningsdagen!

Utsalgsstedene vil få salgsmateriell fortløpende i den kommende uken. Som vanlig dekker postene våre hele området fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør på vestre side av Elvåga, hele 85 poster er fordelt på 6 kart.

I tillegg har vi 5 ekstra-poster på « Ola Dilt-dagene» 19-21  mai i området ved Ulsrudvann/Nøklevann.

I år har vi med 2 gjestekart, området ved Linderudkollen og Hvitebjørnåsen ved Ingierstrand . Dette er et samarbeid med hhv.Lillomarka o-lag og Kolbotn/Skimt, og du får dermed 30 + 16 ekstra poster i et flott terreng. Postene fra Lillodilten står her ute fra 1.mai-8.oktober og de første postene fra Kolbotn/Skimt "Skautravern" står ute fra 9.april.

Vi forsetter med suksessen "Tur-o på nett", som er et internettbasert system, der du kan "klippe" postene, komme med innlegg og bilder i egen blogg, samt holde oversikt over poengene du har samlet etc. Dette er et supplement til stemplingsboka. Tidligere brukere logger på med samme brukernavn og passord som tidligere.

Også i år kan antall poeng sammen med navn, adresse, telefon, fødselsår, deltatt tidligere og om du ønsker diplom sendes inn via e-post: post@oladilt.no  etter avsluttet sesong.

Bestilling på nett: Du kan også bestille deltagerpose ved å fylle ut "Bestill turo-pakke i posten" som du finner til høyre på siden. Eventuelt kan du sende inn navn, adresse og postnummer til e-post: post@oladilt.no.

Vi fortsetter også med Minidilten for den yngre garde: Eget kart (“Ulsrudvann”) med egne poster og eget merke. Og dette opplegget er gratis! Også i år kan Minidilt og prøvepostene klippes på nettet!

Likeledes fortsetter vi med 5 stk. "historiske poster", som enten er av kulturell eller historisk interesse.

Og vil du besøke de øde stedene i Østmarka, står de 5 fjernpostene og venter på deg. Til disse fjernpostene trenger du ”Turkart over Østmarka”, og som stort sett selges der du kan kjøpe Ola Dilt, bl.a. Rustadsaga , ESSO i Hellerudveien, Circle K (Statoil) Bøler eller hos Valstad i Ulsrudveien 25.

Årets kart er Puttåsen, Haukåsen, Lutvann, Skullerudåsen, Slettfjell og Spinnern. For fjernpostene benyttes "Turkart over Østmarka". Minidilten for de yngste er i området ved Ulsrudvann og Haraløkka.

 

Ola Dilt deltagerpose og ekstra hefter selges fra ca. 3.april hos:

Esso Karihaugen
Circle K (Statoil) Service Bøler
Herreavdelingen Manglerud Senter
Mariholtet Sportsstue
Rustadsaga Sportsstue (kun kontant salg)
Sandbakken Sportsstue
Tullik Valstad Ulsrudveien 25

Ola Dilt deltagerpose og ekstra hefter selges fra ca. 7.april hos:

Esso Tveita Tvetenveien 166

Esso  Hellerudveien 92

Priser:

- Deltagerpose med  stemplingshefte + alle kart kr. 400- ( ex.”Turkart over Østmarka" Kartet koster kr. 130-).

- Familiehefte kr. 50-

NB! Betal med kontanter da salgstedene har denne omsetningen i egen "boks" og ikke tar dette salget inn i sine inntekter og sitt regnskap.

 

Her er tidsperiodene når postene er ute. Følg også med Ola Dilt på vår hjemmeside : www.oppsal.com og www.turorientering.no/oppsal/turblogg  

Prøveposter står ute fra 2.april-18.juni, 4 poster på henholdsvis Puttåsen og Ulsrudvann (post A-H).
1. periode varer fra 2.april-18. juni og 9.april-18.juni (Haukåsen-Puttåsen: 25 poster)
2. periode varer fra 14.mai-8.oktober (25 poster)
3. periode varer 2.juli-8.oktober (30 poster)

Minidiltpostene er ute 2.april-8.oktober (hele perioden).

 

FJERNPOSTENE omfatter 5 poster:

Disse postene står ute 14.mai-8.oktober. “Turkartet over Østmarka” 1:25 000 må her benyttes.

For gjestepostene i Lillomarka er det 30 poster (gjestepostnr. 26-55. Disse står ute fra 1.mai og står ute til 8. oktober.

For gjestepostene på Hvitebjørn-åsen (ved Ingierstrand) : Post 1 - 8 står ute fra 9. april (med forbehold om snøforholdene), post 41 – 48 står ute fra 23. juni, alle postene står ute til 12. november (NB! Merk at Ola Dilt-sesongen slutter 8.oktober).

 

Og: Besøk «Periodens» post! Oppsøk en bestemt post i hver periode; her finner du en postkasse med gjestebok. Registrer deg og delta i trekningen. Resultater kommer i bloggen på nett. Det er 3 premier i hver periode, som deles ut på avslutningen 9.november på Oppsal Samfunnshus.

På avslutningen er det også i år Ola Dilts populære Østmarka-quiz!

Vel møtt!

 

Her er en oversikt over prefiks på postene når du skal klippe på nett
Å= Åpningsposter (kun 2.april )
G = Gjesteposter Lillodilten. Kartet:  Linderudkollen
GS = Gjesteposter Skautravern. Kartet: Hvitebjørn.
P = Prøveposter (se Brosjyren)
MD = Minidilt.  Merk: Postene for Minidilt sees på nett kun dersom innlogget bruker er 15 år eller yngre.

 

Oppsal Orientering ønsker alle Diltere fine turer i Østmarka!

Husk kompass før du legger i vei og lykke til med postjakten!