Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ringerike Orienteringslag

sesongen er avsluttet

RINGERIKE O-LAG ønsker velkommen til turorientering 2017!

I år har vi følgende tur-orienteringstilbud:

Tradisjonell tur-orientering på disse kartområdene: Helgelandsmoen, Valdersstømoen, Bergermoen (nytt kart Yttern), Ringkollen, Damtjern-Løvlia(nytt kart) Åpningsdato på Helgelandsmoen og Valderstømoen  25.mars. Yttern-Randselva vest 29. april. Ringkollen og Damtjern-Løvlia 15. juni. 

Kjøp turpakken "Over mo og myr" med 5 kart og 80 poster her, eller i annonserte utsalgssteder. I tillegg til turene i pakken legges foro-orienteringsturer ut på denne siden.

Tegnforklaring til kartene kan hentes på denne linken: http://www.o-skolen.no/dokumenter/1270559268-NOF_KARTTEGN_NYBEGYNNERE_2010.pdf

Konvolutt kan også bestilles via e-postadresse for bestillinger: sskovly@gmail.com   Kasserer sender konvolutten med faktura som brev. Merk at pris på nedlasting av hele pakken fra nettsiden er kr.150,-. Turpakken sendes fraktfritt som brev, samme pris som i butikkutsalg, kr 200,-.

Turene som inngår i pakken "Over mo og myr" avsluttes 15. oktober. Foto-orienteringsløyper kan lastes ned så lenge det er fritt for snø i området. Sluttdato endres i forhold til det.

Månedens post inngår i pakken, postkasse med bok settes ut på annonsert område. 1 vinner trekkes for hver måned og får tilsendt premie.

Vinnere av månedens post 2017:

April Helgelandsmoen : Jon Vestli.

Mai Valdersstømoen: Dag F. Johansen

Juni Yttern- Randselva vest : Alfred N.S.Pedersen

Juli  Damtjern - Løvlia : Kari Veien Denné

August Ringkollen : Berit Ruden

September Damtjern-Løvlia: Sverre Thune