Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Ringerike Orienteringslag

sesongen er i gang

19.april - status om snøforholdene og nye turer:

I området Vik-Svensrudmoen har vi nå lagt ut postene og åpnet for nedlastinger og registrering av klipp. Det er fortsatt snø i enkelte deler av området, men helt bart andre steder. Snøen forsvinner fort så det bør ikke være til hinder for en flott tur på leting etter poster. Oppdatering om Hovsmarka kommer i løpet av få dager. Månedens post i april utgår.

 

RINGERIKE O-LAG ønsker velkommen til turorientering 2018!

I år har vi følgende turorienteringstilbud:

Tradisjonell turorientering på disse kartområdene: Prestemoen sør, Vik-Svensrudmoen, Hovsmarka, Eggemoen-Marigård og Løvlia-Damtjern. Åpningsdato på Prestemoen, Hovsmarka og Vik-Svensrudmoen er 8.april, Eggemoen-Marigård 28.april og Løvlia-Damtjern 15. juni. 

Kjøp turpakken "Over mo og myr" med 5 kart og 80 poster her, eller i annonserte utsalgssteder. I tillegg til turene i pakken legges foto-orienteringsturer ut på denne siden.

Tegnforklaring til kartene kan hentes på denne linken: http://www.o-skolen.no/dokumenter/1270559268-NOF_KARTTEGN_NYBEGYNNERE_2010.pdf

Konvolutt kan også bestilles via e-postadresse for bestillinger: sskovly@gmail.com. Konvolutten sendes som brev, mens fakturaen sendes på e-post. Tilsendt konvolutt koster kr 220,- (inkl. porto). Pris på nedlasting av hele pakken fra nettsiden er kr.200,-.  Pris i butikk er kr 200,-.

Turene som inngår i pakken "Over mo og myr" avsluttes 14. oktober. Foto-orienteringsløyper kan lastes ned så lenge det er fritt for snø i området. Sluttdato endres i forhold til det.

Månedens post inngår i pakken, postkasse med bok settes ut på annonsert område. 1 vinner trekkes for hver måned og får tilsendt premie.

Vinnere av månedens post 2018: