Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Sande Sportsklubb

sesongen er avsluttet

Sande Sportsklubb er Sandes største idrettslag og har følgende grupper:
Fotball, Turn, Orientering, Sykkel, Ski, Allidrett og Judo

På Lersbryggen er det lagt ut 10 poster. Dette er enkle greie poster. Hver obs på sperret område på kartet.

På Kalmokartet er det i år lagt ut 20 poster rundt Kalmovannet. Postene har varierende vanskelighetsgrad. Noen er ganske enkle, mens andre er temmelig krevende. Parkering som merket på kartet. Husk bompenger kr 40,-.

På Fjellskar er det lagt ut 10 poster.  Her kan det være lurt å ta post 31 og 32 på en egen liten tur, for det er temmelig bratt ned hvis man ikke følger sti. Post 31 ligger ved en bronsealder-røys og er dessuten et veldig fint utsiktspunkt. Husk bompenger kr 40,-

INSTRUKSJON  Skulle man ønske instruksjon i kart og kompass, er det bare å ta kontakt med tur-o-ansvarlig i O-gruppa ; Jan Arild Rygg, tlf 90510321

MERKEKRAV
Poengberegning: Det er 1 poeng pr. post som i fjor. Totalt blir det da maks 40 poeng. Kravet til gullmerket er i år 30 poeng, sølv 20 poeng og bronse 10 poeng. Oppnådd gull gir 3 merkepoeng, sølv 2 merkepoeng og bronse 1 merkepoeng. Bronseplakett oppnås ved 15 merkepoeng, sølv ved 30 merkepoeng og gull ved 45 merkepoeng. Kryss av bak på kortet om merker ønskes. Merkene er gratis. Vi oppfordrer alle til å sende inn/levere kontrollkort. Ekstra kontrollkort fås kjøpt der man selger tur-o-poser for kr 20,- pr. kort.

ALLE SOM SENDER INN KONTROLLKORT ELLER  REGISTRERER SEG PÅ SANDE SPORTSKLUBB SIN SIDE PÅ TURORIENTERING.NO  ER MED I TREKNINGEN AV EN FIN DELTAKERPREMIE.

Kortene sendes til:   Jan Arild Rygg, Bølgeveien 12, 3070 Sande

Far varsomt fram i skog og mark. Ikke gå over jorder, private hytteeiendommer , gjennom gårdstun, eller på skraverte områder. Husk båndtvang dersom du har hund. Ta hensyn til skogbrannfare og lukk grinda. Vi ønsker deg mange fine turer i skog og mark på jakt etter tur-o-poster kombinert med flott utsikt, bading, sopp og bærplukking.

Vær vennlig å heng opp tur-o-posten dersom den har falt ned. Meld gjerne fra til Tur-O ansvarlig Jan Arild Rygg, tlf. 905-10-321, dersom posten er borte.