Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Skien OK

sesongen er avsluttet

Sesongen 2017 er i gang!  Vi er klare med kartene, og skal ha postene ute over påske. Postene på Gulset er litt forsinket, men kommer ut før 1. mai.

VELKOMMEN TIL NY SESONG!

**************************************************************************************************

Salgssteder for turorienteringskonvolutter er ikke helt klare, men i fjor hadde vi: G-MAX - Herkules, Gulset Isenkram - Gulsetsenteret, Sport1 - Arkaden, Telemark Turistforening - Hjellen, og Servicesenteret i Kaffehuset, Henrik Ibsens gt. 2.

Poster for vanlig tur-orientering 2017 blir i Siljan (Solvika/Holtesletta), Gulsetmarka (Kreppamyr mot Ulvsvann), Oddbakken/Vealøs og Lundsåsen, Fritidsparken og Melum.  

Postbeskrivelsene er på kartet, med plass for å klippe.

Det planlegges grønne turer også neste år, og de vil være gratis. Disse turene trykkes opp og deles ut mange steder i kommunen, men vil også kunne lastes ned fra nettet.  

Deltakeroversikt pr. 2016 vil bli lagt ut på http://www.skienok.no. Se under Tur-orientering.  Der vil du også finne infoskrivet om årets opplegg etterhvert.

De som registrerer postbesøk her på turorientering.no og så ønsker merke/plakett, kan sende en e-post til terje.sjovaag@gmail.com. Vi oppfordrer til å registrere seg på nett, og til å bruke e-post.

Det legges opp til noen poster/turer som passer for personer med nedsatt funksjonsevne. Dette finner du litt mer informasjon om på informasjonsskrivet om årets sesong.

Merkekrav 
Tur-Orientering: GULL 50, SØLV 40, BROSJE 25
Barn: GULL 15, SØLV 10, BRONSJE 5

 

Det er også plaketter for hvert 5 år.