Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Østmarka OK (Lørenskog)

sesongen er i gang

Velkommen til Skogtrim og Skijeger'n.

 

SKOGTRIM OG SKIJEGER'N PÅ FACEBOOK

Følg Skogtrim og Skijeger'n på facebook (her kan du følge oss, få beskjeder, de siste nyheter mm).

SKOGTRIM 2017

Du kan nå kjøpe og laste ned Skogtrim 2017!

VEILEDNING
Skriv navn og adresse på stemplingskortet aller først. Da har du gode muligheter for å få det igjen dersom du skulle være så uheldig å miste det. Alle postene står ute fra søndag 23. april til lørdag 30. september, bortsett fra postene på Ringnesmarka som står ute fra 1. juli. Fjernpostene fra 1.juni. Det er 81 poster i år, fordelt på 75 ordinære Skogtrimposter, 5 fjernposter og kaffeposten søndag 11. juni. Postene er markert med blikkplater, malt diagonalt rødt/hvitt. Postens nummer og en postkode er påført. Du kan ta dem når som helst på døgnet og i akkurat den rekkefølgen du selv vil.

Til hver postplate er det festet en stifteklemme som brukes til kvittering på stemplingskortet. Skulle stifteklemma være ødelagt eller fjernet, noterer du i stedet den postkoden som står på plata i stemplingsrubrikken.

Hvis poster er ødelagt eller fjernet, gi beskjed til en av følgende:

June Herredsvela – tlf 909 50 951, epost: juneherr@gmail.com
Tore Ruud – tlf 917 30 630, epost: ruudgard@gmail.com, eller send en melding på vår facebook side (se over).

UTSALGSSTEDER

Dere kan også kjøpe konvolutter på våre salgssteder:

  • G-Sport, Triaden Lørenskog
  • Anton Sport, Metro senter 
  • Anton Sport, Strømmen Storsenter 
  • Anton Sport, Lillestrøm Torv 

Du kan også kjøpe skogtrim i nettbutikk hos Østmarka OK og få tilsendt konvolutten.

MERKER OG PLAKETTER
Når du har avsluttet årets postfangst og senest 9. oktober sender du stemplingskortet til: June Herredsvela, Kurlandsåsen 50 D, 1479 Kurland. Oppgi din epostadresse på stemplingskortet, det letter vårt arbeid med innkalling til Skogtrimavslutningen. Viktig at dere sender inn til oppgitt dato. Tell antall poster du har vært på og skriv opp i egen rute på stemplingskortet.

Gull, sølv og bronsemerket tildeles kun første gang du klarer merket. Deretter får du plaketter hvert femte år du har gått til gull. Deltakere som er 13 år eller yngre pr. 31.12. får merke hvert år de klarer kravet. De som er eldre kan kjøpe merket utover det første året de tar det. Alle plaketter er inkludert i prisen for Skogtrimposen/deltagerkortet.

Deltakere født 1948- 2003: 

Bronsemerke 20 poster 
Sølvmerke 35 poster 
Gullmerke 50 poster 

Deltakere født i 1947 eller før og 2004 eller senere:

Bronsemerke 15 poster
Sølvmerke 25 poster
Gullmerke 40 poster

FOR BEGYNNERE
Vi har forsøkt å legge postene slik at de bringer deg til fine steder i marka. Noen poster kan nok være vanskelige for begynnere, men øvelse gjør mester. Ta de postene som ser lettest ut først, og vent med nøttene til utpå høstparten. Da er det dessuten kommet til små stier de siste meterne inn til postene, så du slipper å lete inne i postringen. Se www.orientering.no/begynner

ADKOMST OG PARKERING
Oversiktskart som viser hvor de forskjellige terrengene/kartene ligger kan lastes ned gratis. Mulighetene for parkering varierer litt fra sted til sted, og vi må be om at folk begrenser parkering til offentlige parkeringsplasser, samt veiskuldre og velteplasser som er markert med en P på kartene.

CAFE SKOGTRIM
Alle skogtrimmere er velkommen til vårt avslutningsarrangement Cafe Skogtrim torsdag 26. oktober kl. 18.00 – ca. 20.00 i Vasshjulet på Lørenskog Hus/Metro. Invitasjon sendes ut sammen med kvittering for mottatt stemplingskort og bekjentgjøres også på vår hjemmeside www.ostmarkaok.no.

TUR-O PÅ NETT OG I NY APP
Det er mulig å registrere dine Skogtrim poster på nettet. Gå inn på turorientering.no/skogtrim. Du kan også laste ned en ny App gratis i App Store eller Google Play. Da bruker du kodene på postene når du registrerer. Stemplingskortet med påført antall poster/klipp er ditt bevis på at du har deltatt på årets Skogtrim, så det må du fortsatt sende inn. Selve stemplingene kan du godt gjøre på nettet eller i Appèn.

KAFFEPOST
Årets kaffepost blir søndag 11. juni ved Mønevann. Posten er tegnet inn på Mønevannkartet som er bak på infobrosjyren. Fra klokken 11.00 til 13.00 vil vi servere kaffe, saft og litt å bite i til alle skogtrimmere. NB!! Kaffeposten står kun oppe disse to timene. I tillegg vil vi denne dagen ha en enkel liten løype som er ment for nybegynnere i alle aldre. Disse vil gi ekstra poeng for de som tar denne løypen. De vil også bare stå oppe de to timene. Vi vil ha arrangementet sammen med stolpejakten denne søndagen.

FJERNPOSTER
Det blir fjernposter i år også. Vi setter ut fem poster i Østmarka som ligger litt lenger inne i marka. Disse postene henger ute i perioden 1. juni til 30.september. Postene er tegnet på løst ark og dere må selv tegne postene inn på vårt Østmarka turkart. Dette kartet er ikke med i posen, men kan kjøpes separat på Losby besøksgård.

Du kan også laste ned 2 utsnitt (A3) gratis på turorientering.no  (under "Turer") som dekker plasseringen av fjernpostene. Utsnittene følger med for de som laster ned turpakken på turorientering.no.

 

SKIJEGERN 2016/2017

Skijegern 2016/2017 er nå avsluttet (08.04.2017). For å unngå konflikt med Skogtrim, er postene omdøpt til at de har en "S" foran, dvs post 1 i Skijegern heter post "S1". 

 

God tur i marka!

Østmarka OK