Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Sortland OL

Sortland OL har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Sortland OL på e-post tor-k-b@online.no for å opplyse om dette.

TUR-ORIENTERING 2013

Samme kart og stort sett samme opplegg som i fjor. Det blir poster på nærkart i Sigerfjord og Strand også i år. Postene her er enkle og lett tilgjengelig. De kan være en fin innfallsport til orienterings-idretten.

Øvrige kart
Jennestad/Vik ; 1: 10 000. Området har kulturminner fra 2. verdenskrig som vi prøver å inkludere ved å legge poster i området. Kanskje vi i år får til samarbeid med tur-laget om en guidet tur.
Sortland
Bødalen/Elvenesdalen


Salg
På Intersport som vanlig, og Tur-O- poser skal være fast inventar i arrangørsekken på O-karusellene. Kanskje plasserer vi noen hos naboklubbene Stokmarknes og Lødingen. Er det noen som vil ha noen poser, og prøve å selge direkte til venner, kjente, arbeidskolleger? Vi holder på gi-bortpris kr 100.

Samarbeid med Sortland Marsjklubb og 10 på topp Sortland;
2 deltakelser med marsjklubben/2 topper i 10 på topp gir maksimalt 10 poeng, 5 poeng pr marsj/topp. Dvs at man totalt kan oppnå 20 poeng utenfor Tur-O.

Viste du at:
- Det finnes nettside, «Tur-o på nett», hvor alle arrangører skal være representert. Sortland O-lag skal prøve å få inn mere info og kanskje tilby salg av våre poser her.
- Tidligere oppnådde merkekrav kan overføres fra en arrangør til en annen.

Vi planlegger å være klar for salg 1. juni.

Med ønske om mange gode turer i skogen.

Hilsen Tur-O-utvalget
Daniel, Marvell og Tor. I år har vi også knyttet til oss Elin Martinussen i arbeidet.