Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Stavanger Orienteringsklubb

sesongen er avsluttet

Nå er hele turorienteringsopplegget for 2017  utplassert og tilgjengelig på nett. 

Det ordinære opplegget har turer på Alsvik, Sørmarka, Krossberg, Mississippi og Ølbergskogen.
Alle turene er egner seg godt også for barn.

Det er også i år også flere "Grønne Turer"  hvor man kan samle poeng. Dette er turer på Buøy, Kvernevik, Ullandhaug og Vaulen badeplass som ligger ute til gratis nedlasting.

De Grønne turene er enkle turer som passer for hele familien, men alle turene passer godt for hele familien for å ha et annet mål i tillegg til bare turen. Alle de grønne turene  passer godt med barnevogn selv om det ikke er mulig å ta vognene helt inn til alle postene. Noen av turene kan også tas med rullestol.

Turpakker er tilgjengelig hos Stavanger Turistforening, Stensland sport i Straensenteret og Intersport i Østervåg.

Stavanger Orienteringsklubb en en av distriktets største og mest aktive orienteringsklubber. 

Vi har hvert år turorienteringsopplegg. Opplegget er spesielt tilpasset for familier og de fleste kartene går i lokalområdet og har god tilgjengelighet.

Vanskelighetsgraden på de bynære områdene er lav slik at dette er en fin anledning til å lære seg/repetere/bli bedre å orienterere.

Ambisjonsnivået velger du selv og det er alltid deltakere på ditt eget nivå uansett hva alder du er.

Les mer på vår hjemmeside: http://o-klubb.no

Har du spørsmål eller ønsker å være med på mer, kontakt oss på e-post stavanger@o-klubb.no

Har du ønsker, spørsmål, ris og ros. Ta kontakt.

Dersom noen poster er forsvunnet gi oss gjerne tilbakemelding på e-post stavanger@o-klubb.no
Klubben har fellestrening i Sørmarka hver torsdag kl 17:30 med oppmøte ved barnehagen bak Oljedirektoratet. Her er det opplegg hver uke for alle uansett nivå. Deltakelse på treningene er gratis for alle.

Medlemskap i klubben koster 200kr for barn til og med 16år. 500kr for voksne eller 1000kr for familie.Vi har fra i år også et TurO-Aktiv medlemskap til 200kr hvor du får rabatt på turorientering og får delta gratis på klubbens nærløp mm.Støttemedlemskap er også tilgjengelig for 100kr. Ta kontakt om du lurer på noe.

God tur!