Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turorientering i Svelvikmarka

Turorientering i Svelvikmarka har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Turorientering i Svelvikmarka på e-post bergerogsvelvik@outlook.com for å opplyse om dette.

Det er foreløpig ikke bestemt når det blir tur-o start i Svelvikmarka i 2018. Vi ser ann snøforholdene og legger opp til å komme i gang så fort som mulig.

Årets Tur-O arrangement er et samarbeid mellom Berger IL, Nesbygda IF samt Berger og Svelvik O-Lag. Det betyr at deltaker konvolutten inneholder alt som tidligere var tre forskjellige arrangementer. Det betyr at du som Tur-O deltaker kan velge å fortsette å ta poster i eget nærområde eller også velge å ta noen poster andre steder i vår fine kommune. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å benytte anledningen til å bli kjent også i nye deler av Svelvikmarka.

Totalt henger det 120 poster ute i Svelvikmarka. Det er flere flotte og barnevennlige turer i nærområdet, men også lengre turer til nye og spennende deler innover i marka. Altså noe for enhver. Deltakerkonvolutt er til salgs hos KIWI Bjørnstad.

 

Hvis du skal registrere poster så er koden du må legge inn den samme koden som står på klippekortet. Årsaken er at vi i år ikke har rukket å få merket postene med unike koder.