Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Toten-Troll (Østre Toten)

sesongen er avsluttet

Toten-trimmen 2017 er fortsatt i gang!

Om du ikke har startet sesongen i vår eller i løpet av sommeren, kan tur-o-konvoluttene fortsatt kjøpes på salgsstedene. Sesongen varer ut september.

Opplegget består av 70 poster, fordelt på 6 kart; 2 nede i bygda, 3 på åsen og 1 i Vestre Toten.

Tur-o-konvolutten koster 220 kr, ekstra kontrollkort koster 10 kr.

Det er også i år mulighet til å kjøpe enkeltkart på nett - med inntegnete tur-o-poster. Dette kan være aktuelt dersom en ikke vil ha hele opplegget, men bare er interessert i postene på enkelte områder.

Det kan kvitteres for at posten er funnet ved å klippe i kortet – eller ved registrere ”klippene” her på nettsida turorientering.no. Skriv da kodene på postskjermene ned på kontrollkortet – og skriv dette inn på nettet etter endt tur.

Kontrollkortene leveres/sendes til Ola Brox, Tallsletta 4, 2848 SKREIA når sesongen er over – og helst før 10. oktober. De som benytter registrering på nett, trenger ikke i tillegg å sende inn kortene.

Selv om du ikke skulle ha klart kravet til gullmerke, er det lurt å registrere seg – enten på nett eller ved å levere kortet. Husk at også oppnådde krav til bronsemerke og sølvmerke vil telle med for å få plaketter. Se under Merker og plaketter på hjemmesiden til OL Toten-Troll.

På hyggekvelden til høsten blir det trekning av premier blant de frammøtte som har oppfylt kravet til gullmerke. Og det blir egen trekning blant deltakere under 12 år som har klart kravet til bronsemerket.

Mer informasjon finner du via menyen til venstre.

 

OL Toten-Troll sin hjemmeside www.toten-troll.no

Her finner du info som ikke står her på turorientering.no. Først og fremst noe om Merker og plaketter, Historikk om Toten-trimmen, noe Statistikk og en Adelskalender.

 

Stolpejakten

Stolpejakten fortsetter også, med totalt 100 stolper i Nordlia-, Kolbu-, Lena-, Kapp- og Skreia-området. Disse står ute ut oktober. Dette er enda en mulighet til å ta seg fram ved hjelp av kart, og er et fint supplement til Toten-trimmen. Se egen kartbrosjyre som var lagt i alle postkasser – og finnes på utvalgte steder i kommunen.

Vil du være med på Stolpejakten, så klikk deg inn her.

 

Hilsen Trimkomiteen i OL Toten-Troll