Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Toten-Troll (Østre Toten)

OL Toten-Troll (Østre Toten) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Toten-Troll (Østre Toten) på e-post ola.brox@gmail.com for å opplyse om dette.

Toten-trimmen 2018 planlegges nå.

Vi nærmer oss den 46. sesongen med turorientering på Toten.

Sesongåpningen har vi planlagt til lørdag 5. mai på Stenberg, kl. 11-14.

Tur-o-konvoluttene er til salgs på de vanlige salgsstedene i slutten av den uka.

I år fortsetter vi med totalt 70 poster, fordelt på 6 kart; 2 nede i bygda, 3 på åsen og 1 i Vestre Toten. Kartene vi bruker i år er Stenberg, Engsmarka øst, Langsætra, Ormtjern, Laupen  – og Flyplassen.

På de 3 første kartene er det lagt inn en grønn tur på 5 lett tilgjengelige poster.

Nytt tilbud i år er at vi plasserer ut 10 ekstra poster, 5 poster i Hveemsåsen fra 1/7 og 5 poster på Fanganhøgda fra 1/8. Dette er mer krevende o-poster. Opplegget blir tilgjengelig på turorientering.no og kan bare lastes ned der, for 25 kr per kart. Registrering skjer også på turorientering.no. Disse ekstra postene vil ikke påvirke kravet til merker og plaketter.

Registrere gjerne dine klipp her på turorientering.no. Da trenger du ikke i tillegg å levere kortet.

 

OL Toten-Troll sin hjemmeside www.toten-troll.no

Her finner du info som ikke står her på turorientering.no. Først og fremst noe om Merker og plaketter, Historikk om Toten-trimmen, noe Statistikk og en Adelskalender.

 

Stolpejakten

Vi fortsetter suksessen fra de siste årene med Stolpejakten. I år har vi også stolper i Lensbygda, i tillegg til i Nordlia-, Kolbu-, Lena-, Kapp- og Skreia-området. Disse står ute hele sommersesongen. Dette er enda en mulighet til å ta seg fram ved hjelp av kart, og er et fint supplement til Toten-trimmen. Se egen kartbrosjyre som legges i alle postkasser og på utvalgte steder i kommunen.

Vi planlegger å ha opplegget klart til rundt 5. mai.

 

Hilsen Trimkomiteen i OL Toten-Troll