Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Wing OK (Trondheim)

sesongen er avsluttet

 Velkommen til Wings turorientering i Strindamarka 2017.

Wing er en levende klubb som har aktive medlemmer i alle aldersgrupper. Med base i Strindamarka (på Tømmerholt) arbeider vi sammen for at folk skal utøve o- idretten på sitt nivå i et utviklende og sosialt miljø.

Vi har nå flere spesialsydde turer som kan kjøpes og lastes ned direkte fra internett, i tillegg til de tradisjonelle turo-konvoluttene som kan kjøpes i butikken.

Vi arrangerer turorientering for 47. gang. I fjor solgte vi ca 420 tur-o konvolutter i butikk og på nett, i tillegg solgte vi mange kart over nettportalen

Årets opplegg er det samme som tidligere år. Vi har også et eget opplegg for nybegynnere, kaldt grønne turer (dette er også fint for barn) som kan kjøpes på nettportalen.

Trenger du o-utstyr (terrengsko, kompass, klær) til turen? Ta turen til OFFTRACK AS i Tungavegen 28, se offtrack.no Besøk nettbutikken her: webshop.offtrack.no

*
Alle kan nå registrere kodene sine på nett. Dette gjelder selv om du ikke har eget kontrollkort og det gjelder alle familiemedlemmer som har vært med å oppsøke postene. 

De som kjøper turorientering på nett og ønsker å få premier, kan sende meg en mail om hvilken premie de ønsker.

OBS: For å få merke ved sesongslutt må vi fortsatt be deg sende inn kontrollkort i original, dette gjelder kun for de som kjøper komplett konvolutt i butikk og som har motatt orignalt kontollkort.

Vi ønsker deg mange fine turer på leting etter årets tur-o-poster. Og skriv gjerne litt om turene dine i turbloggen.

Har du spørsmål til postene/ plasseringen, tar du kontakt med Jon Vindal: jon-vindal@ntebb.no

Informasjon om turorienteringen vår og hva vi holder på med i Wing Orienteringsklubb finner du ellers på hjemmesiden vår: wingok.no