Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur og stolpejakt Ås sentrum-Ramlapinnen

turen er åpen
Kartside for Grønn tur og stolpejakt Ås sentrum-Ramlapinnen
Forhåndsvisning av kartside du får ved nedlasting av turen.

Denne turen er en kombinasjon av stolper fra Stolpejakten og tradisjonelle Tur-O-poster. Derfor ser noen av posten litt annerledes ut enn de tradisjonelle Tur-O-postene.

Hvis du tar turen i foreslått rekkefølge så ser du på de tre første postene, og siste post, en trestolpe festet på lyktestolpe. Hvis du registrerer bokstavkode kan du på disse bruke samme trebokstavskode som i Stolpejakten. Hvis du skanner QR-kode så må du skanne egen QR-kode for Tur-O. Se etter et eget merke med symbol for "Grønn tur". Last gjerne ned appen Stolpejakten på telefonen (nedlasting, registrering og bruk er gratis), og skyt QR-kodene for Stolpejakten i tillegg.

På fjerde post er det tradisjonelle Tur-O-flagg med en-bokstavs kode, men også her mulighet for å skanne QR.  Post 4 kan være litt vanskelig å finne (lettest fra nordøst), men vi har også hengt en ekstra lapp med QR-kode nær stien. På 5. post ser du etter lapp med Tur-O/Grønn tur festet til skilttavla. Til post 4 erdet grusvei og videre korteste vei til post 5 er det sti, så terrengående rullestol og ev. ledesager kan være nødvendig her.

Siden første post ligger rett ved stasjonen passer turen godt om du kommer til Ås sentrum med tog eller buss. 
Mellom andre og tredje post kan du finne ut hvor langt bygginga av de nye samskipnads-hyblene har kommet. Det skal være mulig å komme gjennom, selv om kartet nå ikke stemmer helt med virkeligheten.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Grønn tur og stolpejakt Ås sentrum-Ramlapinnen enda.