Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Askeladden (Asker)

sesongen er i gang

Velkommen til Askeladden turorientering

Askeladden turorientering er landets eldste, og kanskje landets største turorientering, med tanke på antall kart og poster. De siste 2 årene har vi også hatt flest registrerte deltakere på turorientering.no. Vi har poster ute gjennom hele året!

Gratis: Ski-o-ladden 2020 har forlenget sesongen til over påske! 30 poster er markert med firkanter på kartene i 2019-konvolutten, og står ute til 17. april. Kartene kan også lastes ned gratis fra turorientering.no/asker/turpakker/ .  Husk å registrere postene etter besøk!

I 2020 er det 13 kart med 200 poster i tur-o-konvolutten - den er i salg nå!:

  • Vår: Spira (Konglungen), Arnestad (Vollen), Grønlia (Holmen), og Hvalstrand (Finn-Fram-dagen, fra 1. mai) 
  • Sommer: Blåfjell (Kjekstadmarka), Dikemark, Tveiter, Vardåsen, Vestlia, og Bømarka 
  • Høstjakta: Semsvann, Drengsrud og Hvalstad 
  • Vinterposter fra 1. desember til 1. april 2021

1. April: Alle vårkartene (Spira, Arnestad, Grønlia, og Hval), samt Blåfjell, Dikemark og Vardåsen er ute. I tillegg 5 tidligposter på Tveiterkartet (115 poster). 

Slik får du tak i konvolutten:

  • I butikkene, se utsalgssteder i menyen til venstre (400kr), Noen av utsalgstedene tar kun VIPPS.
  • Send en epost til askeladden@asker-skiklubb.no, med muligheter: Hente konvolutt i Heggedal (400kr), eller tilsendt i posten (455kr). Betaling med VIPPS
  • Digitale kart og kartpakker i PDF-format kan kjøpes fra denne siden, klikk Turpakker eller Turer i menyen til venstre.

HUSK Å FÅ MED DEG POSTKODEN! Skriv ned kodene på postene, eller ta et bilde med mobilen, og registrer postene på nett når du kommer hjem. Fra og med 2017 er det unike koder på alle poster.  Vi oppfordrer derfor alle deltagere å benytte turorintering.no/asker for klipp og kommentarer.  Det er morsomt å sammenligne seg selv med andre, og vi får nyttige tilbakemeldinger på post besøkene: www.turorientering.no/asker  Glemmer du koden for en post kan du sende en epost til askeladden@asker-skiklubb.no eller en melding via faceobook/askeladdenturo oppgi postnummeret så sender vi deg koden. 

Medaljer/merker: Har du tatt nok poeng til medalje? Det tøffeste kravet på 700 poeng krever at noen få vinter- eller høstposter må tas i tillegg til alle sommerpostene. 

Alder Bronse Sølv Gull
0-11 år 100 150 200
12-16 år 200 300 400
17-70 år 300 600 800
71-100 år 200 300 400

Medaljer selges fra kontoret på Føyka, til en beskjeden pris a 50 kr. Vi kan også ordne en konvolutt, men da kommer porto i tillegg

Følg oss på turorientering.no/asker og/eller facebook.com/Askeladdenturo.  Her legges ut nyttig informasjon underveis i sesongen som kan ha betydning for deg. Vi er også på instagram som @askeladdenturo, bruk gjerne #askeladdenturorientering og #turorientering på bildene dine fra turen 

Vi ønsker dere alle mange flotte turopplevelser!

Hilsen oss i Askeladden