Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Asker SK

sesongen er i gang

Velkommen til Askeladden turorientering 2018

Takk for at du deltar i Askeladden turorientering. Vi er landets eldste, og kanskje landets største turorientering, med tanke på antall kart og poster. Høsten 2018 topper vi også norgesrankingen på turorientering.no med flest antall brukere og flest antall registrerte klipp! Med Høstjakta og Ski-o-ladden har vi poster ute gjennom alle årets 12 måneder. Årets konvolutt inneholder hele 11 kart, i tillegg er Ånnerud* tilgjengelig for nestlasting til Høstjakta. Kartene er

1) Bømarka 2) Vestlia 3) Tveiter 4) Vardåsen 5) Dikemark 6) Blåfjell 7) Grønlia 8) Arnestad 9) Spira 10) Hval 11) Gullhella 12) Ånnerud.

Sommersesongen varer i år fram til 7. oktober, altså til over høstferien. For høstferien har vi gjort flere av kartene i nærområdene gratis. Dette gjelder kartene Holmen, Spira, og Arnestad. I tillegg er det ene kartet for Høstjakta, Ånnerud, også lagt ut gratis. 

Høstjakta har i 2018 poster på Gullhella og Ånnerud. For Ånnerud har vi samlet litt historisk informasjon for flere av postene, bl.a om et vannhull som kan ha blitt brukt i mange hundre år. Ånnerudkartet kan lastes ned gratis fra turorientering.no/asker, evt kan en papirkopi fåes på Føyka i Asker sentrum.

Vinterpostene for 2019-sesongen er markert med firkanter på noen av kartene. Disse blir tilgjengelig for besøk ca 1. desember, men kan ikke registreres på nett før etter 1. januar. Følg med i turbloggen eller på facebook-siden, www.facebook.com/Askeladdenturo, for mer informasjon om når disse postene er klare for besøk

HUSK Å FÅ MED DEG POSTKODEN! Skriv ned kodene på postene, eller ta et bilde med mobilen, og registrer postene på nett når du kommer hjem. Fra og med 2017 er det unike koder på alle poster.  Vi oppfordrer derfor alle deltagere å benytte turorintering.no/asker for klipp og kommentarer.  Det er morsomt å sammenligne seg selv med andre, og vi får nyttige tilbakemeldinger på post besøkene: www.turorientering.no/asker

Glemmer du det har du en back up her; askeladden@asker-skiklubb.no oppgi postnummeret og vi sender deg koden. 

Medaljer/merker: Har du tatt nok poeng til medalje? Det tøffeste kravet på 700 poeng krever at noen få vinter- eller høstposter må tas i tillegg til alle sommerpostene. 

Alder Bronse Sølv Gull
0-11 år 100 150 200
12-16 år 200 300 400
17-70 år 300 400 700
71-100 år 200 300 400

Medaljer selges fra kontoret på Føyka, til en beskjeden pris a 30 kr. Vi kan også ordne en konvolutt, men da kommer porto i tillegg

Følg oss på turorientring.no/asker og/eller www.facebook.com/Askeladdenturo.  Her legges ut nyttig informasjon underveis i sesongen som kan ha betydning for deg.

Vi ønsker dere alle mange flotte turopplevelser!

Hilsen oss i Askeladden