Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Høstpostene på Solli

En takk til Askeladden, og til arrangørene, for i år. Jeg tok alle 10 postene. Det er veldig vått i skogen etter alt regnet. Det er bare postene i Asdøljuvet som ikke er besøkt, og det er neppe mulig, med mye forventet vann i Asdøla.

Funnet klippekort på post 10 L.

Vi besøkte postene på Vardåsen i dag, og på post 10 L er et klippekort stukket inn over postflagget. Dessverre er det ikke noe navn på kortet, men det er ganske mange klipp på det, og eieren vil nok gjerne ha det igjen. Siden navnet mangler, så jeg ikke noe poeng i å ta det med, men hvis noen vet om noen .....

Blåfjell, post 2k

Postflagget og tanga henger 2 - 3 meter oppe i et furutre. Jeg tror ikke det var så mye snø da posten ble satt ut, at det er forklaringen. "Noen" har vel hatt en spesiell humoristisk sans. Ved den nærliggende hytta fant jeg en gebrekkelig stige, som tillot meg å klippe kortet. Stigen etterlot jeg ved treet for senere brukere, men vær forsiktig!