Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Takk for en fin orienteringssesong!

Det var supert at postene ble satt ut så tidlig i år. Det er fint å komme tidlig i gang. Her klipper Sunniva, 6 år, den siste posten. Så nå har vi tatt alle postene for i år. Vi gleder oss allerede til neste sesong. Dette er en herlig måte å oppleve marka på, både for store og små.
Tusen takk til alle dere som organiserer dette og setter ut alle postene. Det er en flott jobb dere gjør! :)

Tyttebær!

Sør og vest for post 8I er det masse tyttebær.

Skrevet av Rita Moi

Mye vann i Asdøljuvet nå !

Vi var på tur til Asdøljuvet i dag 16. aug. Flott tur i fint vær, men grunnet den siste tidens store nedbørsmengder er elva nå blitt veldig stor. Vi måtte vade flere steder (vanskelig og ulendt -anbefales ikke for eldre og barn!) Posten helt øverst er IKKE tilgjengelig for øyeblikket, da elva er for stri både på over- og nedsiden. Vær litt varsom inntil vannstanden normaliserer seg. Godt tur ! Hilsen Eivind

Klatrekurs eller turorientering?

Kjære programkommite! Tusen takk for mange fine turer. Men i år har nok kreativiteten tatt litt overhånd i forhold til omsorgsfullhet. Å putte posten UNDER skrent på post 8l og 4k i en ur er å utsette oss gamlinger med sprø beinsubstans for beinbrudd og det som verre er. I fremtiden ,vær så vennlig å legge postene slik at vi gamlinger slipperposter som innebærer for mye klatring i stein og ur.
Med vennlig hilsen Rudolf

Post 5B - Spira

Post 5B - Spira var ikke der 26/7/08... Da vi saa oppslaget i skogen om at 8N og 6L ble tatt ned av grunneierene regnet vi med at det samme hadde skjedd med 5B. Hver snill og bekreft. Vi klippet 5B, 8N og 6L med 10R klipp.

Mariah og Paal Bredal's far

Funnet klippekort på post 10 L.

Vi besøkte postene på Vardåsen i dag, og på post 10 L er et klippekort stukket inn over postflagget. Dessverre er det ikke noe navn på kortet, men det er ganske mange klipp på det, og eieren vil nok gjerne ha det igjen. Siden navnet mangler, så jeg ikke noe poeng i å ta det med, men hvis noen vet om noen .....

Post 5B på Spira

Vi var på posten i dag, men fant den ikke. Dette er jo veldig synd siden vi hadde med et barn og det er lite motiverende når posten ikke er der den skal være. Vi tittet ikke 8-9 meter opp i treet da poster ikke vanligvis befinner seg der!