Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 5B på Spira

Det er fortsatt noen som driver ap med tur-o på Konglungen.
Etterat ny post ble hengt ut på 5B, er den pånytt "hengt" 8-9m oppe i samme tre som den gamle. Nå henger det 2 flagg oppe i treet.

18.mai Terje Rønneberg

Arrangement 1. mai Hvalstrand

Vi var 6 voksne som stilte opp "arrangenment som gir 7 poeng" på Hvalstrand idag. Vårt mål var å sjekke stemningen, drikke kaffe, klippe 20 poeng og så dra til skogs for å finne poster.
Vi ble derfor litt skuffet da vi der og da fikk info om at vi måtte ta poster der for å f klipp. Som godt voksne var vi ikke så interessert i å gå en løype som var egnet for småbarns-foreldre og barn.

Vi håper arrangørene kan legge litt mer informasjon på nettsidene om de neste arrangementene.

Hva skjer i Vollen 16. mai, hva må vi gjøre for å få klipp?
Og har turen i Asdøljuvet 15. juni noe med det årlige juv-arrangementet som ender med konsert ved Asdøltjern? (I fjor var det konsert m Halvdan Sivertsen)

Fin tur på stier fra Store Berg til Gjertrus-løkka og skytebanen ble det, regnet gjorde det, men pytt pytt.

Hilsen "Kula-gjengen"

Skrevet av Bente

Hev blikket

Høydepunkt 2K hang høyt. Orienteringsløpere løper sikkert stort sett med blikket ned så 2K var ikke lett å få øye på. Det var stigen som fanget oppmerksomheten og ledet blikket opp i treet.

Blåfjell, post 2k

Postflagget og tanga henger 2 - 3 meter oppe i et furutre. Jeg tror ikke det var så mye snø da posten ble satt ut, at det er forklaringen. "Noen" har vel hatt en spesiell humoristisk sans. Ved den nærliggende hytta fant jeg en gebrekkelig stige, som tillot meg å klippe kortet. Stigen etterlot jeg ved treet for senere brukere, men vær forsiktig!

Blåfjell

Post 2k var nok satt opp mens det ennå var snø. I dag hang tanga drøye 2 meter opp fra bakken, så her trengs det stige for å rekke opp.
Hilsen Jarle

Spira

Post 6L og 8N er tatt ned da grunneiere mener postene er plassert i innmark. Infoskriv om dette fant vi til slutt ved en av postene, men det burde stått oppslag på begge poster. Post 5B henger høyt oppe i et tre og post 3D må noen ha tatt bort.

Bente
27.4.08

Skrevet av Bente

3D og 2J

2J manglet tang den 10.april, og 3D manglet helt den 14.april, men i dag var alt på plass på Sem. Jeg trodde jeg måtte vente til 1.mai med å ta flere, men nå er det jo bare å fortsette på Vardåsen og Høgås. Jippi!

Fjernet post

Hei !
Var og tok alle postene i Spira i dag søndag 16. april, unntatt post 3D som ikke fantes ved steinen. Vi klipper for den i kortet.

Spira

Post 3 D var ikke å finne i dag, 13 april, heller. Stedet med steinen var lett å finne.