Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Tusen takk!

-til dere som planlegger og henger ut postene til stor, stor glede for alle oss andre. Første gang jeg har gjort dette, masse mestringsglede for en nybegynner!! Har spart senpostene, men i dag var jeg Bertelsmyr rundt i vakkert høstvær. Avsluttet med post 6E i lav sol. Egentlig et champagneøyeblikk, men det ble modne tyttebær i stedet. Takk for alt arbeidet dere legger ned og alle opplevelser dere genererer!!

10I

Samme erfaring her. Surret rundt der i sikkert 20 min før jeg oppdaget den. Kan jo ikke gi opp når man vet man er på rett sted..:) men motet var nedadgående gitt.

Trekanter og feilklipp

Takk til Atle for info! Heretter skal jeg bruke infoknappen på postene. Ad feilklipp, så “lider” jeg av det. Har klippet 5L ved en feiltagelse, men i ettertid er det ikke mulig å slette klippet post. Jeg får det i hvertfall ikke til. Kompenserer ved å ikke klippe 6M. Strålende tur i Vestlia i dag, klissvåt opp til knærne er helt ok!

15. juni

står som plasseringsdato på mange trekantposter. Men av poeng folk har samlet skjønner jeg at noen må være ute allerede. Noen som kan fortelle hvilke kart dette gjelder?

Grønlia/Hval

Post 4H fant vi liggende bak noen busker i går ettermiddag. Bandt den provisorisk fast med et plastbånd jeg fant, men klippetangen fant vi ikke:(
Forøvrig krydde det av ulike poster der, høy bruksfrekvens av den lille skogen:)