Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

SK9

Jeg tok meg inn til post 9 på Nyttårsaften. Ikke spesielt smart. Mye overvann og vanskelige forhold langs Sandungen. Vent på kaldere vær og tryggere isforhold er min klare anbefaling.
Forøvrig mangler fortsatt klippetang på SK2.

Post 8

Post 8 husker jeg som helt grei og kan klippes fra skiløypa. Jeg tok den riktignok på beina før snøen kom med ankomst langs grusveien fra Furuholmen. Der grusveien krysser skiløypa ligger den ca 20m ned til venstre.

10T

10T ble årets siste post. Dvs nå er også 1. Juli postene på Stordammen kartet lagt ut.
Forholdsvis lett orientering i et flott terreng midt i hjertet av Kjekstadmarka rundt Bertilsmyrene.
Ha en fin St. Hans kveld.

Bømarka

Alle postene i Bømarka er også lagt ut nå.
Ut og klipp!

Trekantposter

Svar til Reidulv og alle andre som er interresert. Dette er hva jeg vet om trekantposter på bakgrunn av hva jeg selv har klippet (89 klipp):
Vestlia: Alle trekantposter er satt ut
Dikemark-Blåfjell: Alle trekantposter er satt ut. Også bekreftet av Askeladden
Høgås: 6 trekantposter er satt ut, men jeg har ikke funnet 2B, 3B, 8P og 4B. Jeg tror derfor heller ikke er at de er satt ut, men ingen garanti!
Stordammen; Ingen trekantposter satt ut. Dette sjekket jeg senest i Pinsen da jeg også har Røyken trimmen. Har heller ingen garanti for at dette stemmer per idag, men ser ingen som har klippet postene på nett.
Bømarka: Har kun klippet 3K og 5C. Jeg har imidlertid sett etter andre poster uten å finne flere

Jeg registrerer en viss utålmodighet på bloggen og må innrømme at jeg selv tilhører den kategorien som gjerne vil ha alle postene på plass så snart som mulig. Vi er dog prisgitt arrangøren som garanterer for en bestemt dato.

Det som imidlertid frustrerer meg er at noen klipper elektronisk poster som ikke er satt ut. Dette er enkelt å sjekke ved å trykke på posten, vis info og du vil se antall besøk samt siste besøk. Det er selvfølgelig mulig å klippe feil post ved et uhell, men jeg har registrert tilfeller med systematisk avik og klipping av en serie poster som ikke er lagt ut. Dette er juks!
Det holder ikke å møte opp I skogen dersom postflagget ikke er satt ut.
Dessuten fører det til at litt over middels ivrige mosjonister som meg drar ut på bomtur uten å finne noe som helst.
Nok om det.
Jeg håper noen finner nytte av info om trekantpostene og ønsker alle en riktig fin helg I skogen.

Atle