Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skiposter

Denne vinteren er jeg ikke helt innhul etter vårpostene som settes ut i april/mai, jeg har nemlig fått opp øynene for SKIPOSTER! Det er jo like morsomt det, som å gå i skauen uten snø!

Det har også gjort at jeg har tatt i bruk langrennskiene igjen, etter en sesong helt uten skigåing, så jeg vil slå et slag for skipostene og at man kommer seg ut i skauen, enten med eller uten ski:-)

God tur!

SK9

Jeg tok meg inn til post 9 på Nyttårsaften. Ikke spesielt smart. Mye overvann og vanskelige forhold langs Sandungen. Vent på kaldere vær og tryggere isforhold er min klare anbefaling.
Forøvrig mangler fortsatt klippetang på SK2.

Post 8

Post 8 husker jeg som helt grei og kan klippes fra skiløypa. Jeg tok den riktignok på beina før snøen kom med ankomst langs grusveien fra Furuholmen. Der grusveien krysser skiløypa ligger den ca 20m ned til venstre.

Hvor er post nr. 8?

Det gikk noen skispor ut i løssnøen ved en treklynge i løypekrysset, men der var det ingen post. Kunne ikke finne den noe annet sted i nærheten heller.

2 K var ikke der?

Kom litt sent i gang i år og fikk det litt hektisk på slutten, men trodde jeg hadde kontroll. De tre siste postene (2k, 8e og 5f) skulle tas i dag den 30/9. Stiene, steinen og furua øst i åpent område var enkle å finne, men ikke 2k. Har jeg vært på feil sted? Takk til O-gruppa uansett, for mange fine turer. Også i år fikk jeg med meg alle postene i Røykentrimmen.
Bjørn Tangnes

Tusen takk!

-til dere som planlegger og henger ut postene til stor, stor glede for alle oss andre. Første gang jeg har gjort dette, masse mestringsglede for en nybegynner!! Har spart senpostene, men i dag var jeg Bertelsmyr rundt i vakkert høstvær. Avsluttet med post 6E i lav sol. Egentlig et champagneøyeblikk, men det ble modne tyttebær i stedet. Takk for alt arbeidet dere legger ned og alle opplevelser dere genererer!!