Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Nå er det bare å vente på vinterpostene

Da er sommerens poster komplett. Tok de siste i Bømarka i kveld. Da er det vel et par måneder å vente før vinterens poster kommer ut i marka. Håper det også her blir gitt melding på bloggen etterhvert som de blir satt ut.

110 poster

Da kom jeg i boks med alle postene, tok de 4 siste på vestlia idag, har vært en fin sesong, med mange fine turer.

Kombitur

Helgens fangst: 8 poster på Stordammen-kartet, 4 poster på Dikemark-kartet + 1 kg flotte, store båbær. Postene viser stadig vei til bærområdene, enten det gjelder blåbær eller molter (tidligere i sommer). Takknemlig for det!!

ALLE POSTER TATT

I dag tok vi våre tre siste poster som var på Bømarka. Det var postene 10N, 10I og 10H. Turen i dag gikk opp Asdøljuvet, og returen gikk på blåløype nord for juvet – kul tur. Da er alle 110 postene tatt for i år : – ). Takk for mange fine turer.

4B

Sendt inn kortet i dag 8. sept., men uten trykk fra 4B. Enten er posten hengt opp på feil sted eller så har noen fjernet den.

Kompass funnet

Eldre Silva kompass funnet i dag søndag 2. sept.,ca 200 m fra post 10 S. Tel. 918 98 699. Jarle Byggjordet

Mistet kompass

Jeg mistet kompasset mitt mellom post 10Q og 10S i Kjekstadmarka (Stordammen) i slutten av juli. Er gammelt og har ikke stor verdi, utenom affeksjonsverdi. Vær snill å si fra hvis noen har funnet det.

4B mangler

Fin tur i Høgås i dag, søndag 26.august, men post 4B manglet. Vi prøvde fra alle kanter, fant kjente karttegn og prøvde igjen, men posten var borte.
Vi fant steinen og det var tydelig å se at posten hadde vært der fordi det var skikkelig opptråkket.

Eva Amble

Stordammen, senpostene

Postene på dette kartet er tydeligvis felles med Røykentrimmen, og det er utmerket. I går tok vi de 7 senpostene, og begynte med 8A. På den sto det post 37, Røykentrimmen. Med litt velvilje kunne jeg se restene av en hvit klistrelapp, nesten uleselig. På de andre postene var klistrelappene mer synlig. Er det virkelig bare mye regnvær som har løst opplappen på 8A, eller er det noen som har forsøkt å skrape den vekk?
Uansett, fin tur i fint vær, med poster som vi stort sett gikk rett på.