Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Merkekrav

Som voksen får du bronse ved 150 poeng, sølv ved oppnådde 300 poeng og gull ved 500 poeng.

høgås post 2 c

har prøvd på denne posten en stund, men uansett hvor man kommer fra, må man over gjerder, synes det er en håpløs plassering av denne posten, jeg er funksjonshemmet og har ingen mulighet til å klatre over gjerder, hadde med kona idag, hun klatret over å klipte for meg, unødvendig å plassere poster slik at man må over gjerder for å nå de.

Høgås

Vi tok de 10 høstpostene i dag. Enig med et tidligere innlegg, hvorfor i all verden er parkeringsplassen ved Gamle Drammensvei på fylkesgrensen sperret med en rekke steiner? Det er jo en opparbeidet parkeringsplass, til og med med søppelkasse. Det kan umulig være lov å sperre den.
Eller var det en fin tur, bare komplisert med et par regnbyger. Post 4B lå der jeg forventet, gikk rett på med kompasskurs fra stien.

Bømarka

Hadde en fin tur i Bømarka igår,da er jeg ferdig med alle postene der, er litt stolt av å ha tatt alle postene der, ikke enkle og langt å gå.
Ble 2 turer for å ta alle postene der, begge på rundt 5 timer

Merkekrav?

Er det noen som vet hvor mange poeng trenges for å få bronse, sølv og gull merke? Jeg har selv 262 poeng og vet ikke hvor lenge er det til bronse.
Hilsen, Belén

Briller

Vi fant et par briller på 8C i dag. Er det noen som savner disse så ring 92452061.

Hilsen Tore Buen

Høgås

Tok de siste postene på Høgås-kartet i dag. Her syns jeg det kan være krevende å orientere, og mellom 2B og 3A er det en kunst å komme utenom dyrket mark.
Da jeg skulle ta 4B som siste post var jeg glad jeg hadde lest i forumet, for jeg er enig i at den ligger ved en annen stein enn den som er tegnet på kartet.
Men en fin tur var det, og sol ble det også!

Takk fot i år !!!

Ja, ja, så var det siste turen i Askeladden i år. Trist,men sant. Alt for tidlig ferdig ! Men vi har hatt mange fine turer i år også. Fin tur etter trekantpostene i Kjekstadmarka i dag. Greie poster !
Gleder oss allerede til neste år.
Kari og Lars Risan

10T

10T ble årets siste post. Dvs nå er også 1. Juli postene på Stordammen kartet lagt ut.
Forholdsvis lett orientering i et flott terreng midt i hjertet av Kjekstadmarka rundt Bertilsmyrene.
Ha en fin St. Hans kveld.

10 l

Vi hadde samme erfaring. Vi fant begge steinene men så ikke posten for vi hadde lett en stund. Steinene lå alt for langt fra hverandre i tett skau til at man kunne bruke begrepet '’ mellom steiner’'.