Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

10I

Samme erfaring her. Surret rundt der i sikkert 20 min før jeg oppdaget den. Kan jo ikke gi opp når man vet man er på rett sted..:) men motet var nedadgående gitt.

Bømarka 10 i

Var i Bømarka i dag, mista kompasset et sted rundt 5c og var derfor litt påpasselig med navigering mot de andre postene. Sleit fælt m. 10 i. Mente absolutt jeg hadde de to steinene, alt stemte, prøvde å gå inn fra forskjellige retninger, men nei. Tilfeldigvis ser jeg plutselig posten på et tre ca30-40 meter vest for steinene. Posten ligger kanskje innenfor trekanten, men postbeskrivelse “mellom steiner” får jeg ikke til å stemme. Ser at mange har klippet denne, andre med samme erfaring?

Høgås, post 4B

Posten ligger ikke ved steinen som er på kartet, men på en stein ca. 30 meter sør-øst fra denne. Denne steinen er ikke avtegnet på kartet, men ligger mer øst på den lille ryggen der hvor den fiolette streken krysser en høydekurve.
Atie

ELG PÅ 3A

Hadde en super fin tur i dag i strålende solskinn. Tok postene 4B, 8P, 3B og da vi kom til 3A, så vi 2 elg.

Bømarka

Alle postene i Bømarka er også lagt ut nå.
Ut og klipp!

Takk, Eli Moen

Det var nok meg som mistet klippekortet torsdag 7 juni. Men etter at jeg begynte med postregistreringen på turorientering.no, trenger jeg ikke klippekortet

Trekanter og feilklipp

Takk til Atle for info! Heretter skal jeg bruke infoknappen på postene. Ad feilklipp, så “lider” jeg av det. Har klippet 5L ved en feiltagelse, men i ettertid er det ikke mulig å slette klippet post. Jeg får det i hvertfall ikke til. Kompenserer ved å ikke klippe 6M. Strålende tur i Vestlia i dag, klissvåt opp til knærne er helt ok!