Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Trekantposter

Svar til Reidulv og alle andre som er interresert. Dette er hva jeg vet om trekantposter på bakgrunn av hva jeg selv har klippet (89 klipp):
Vestlia: Alle trekantposter er satt ut
Dikemark-Blåfjell: Alle trekantposter er satt ut. Også bekreftet av Askeladden
Høgås: 6 trekantposter er satt ut, men jeg har ikke funnet 2B, 3B, 8P og 4B. Jeg tror derfor heller ikke er at de er satt ut, men ingen garanti!
Stordammen; Ingen trekantposter satt ut. Dette sjekket jeg senest i Pinsen da jeg også har Røyken trimmen. Har heller ingen garanti for at dette stemmer per idag, men ser ingen som har klippet postene på nett.
Bømarka: Har kun klippet 3K og 5C. Jeg har imidlertid sett etter andre poster uten å finne flere

Jeg registrerer en viss utålmodighet på bloggen og må innrømme at jeg selv tilhører den kategorien som gjerne vil ha alle postene på plass så snart som mulig. Vi er dog prisgitt arrangøren som garanterer for en bestemt dato.

Det som imidlertid frustrerer meg er at noen klipper elektronisk poster som ikke er satt ut. Dette er enkelt å sjekke ved å trykke på posten, vis info og du vil se antall besøk samt siste besøk. Det er selvfølgelig mulig å klippe feil post ved et uhell, men jeg har registrert tilfeller med systematisk avik og klipping av en serie poster som ikke er lagt ut. Dette er juks!
Det holder ikke å møte opp I skogen dersom postflagget ikke er satt ut.
Dessuten fører det til at litt over middels ivrige mosjonister som meg drar ut på bomtur uten å finne noe som helst.
Nok om det.
Jeg håper noen finner nytte av info om trekantpostene og ønsker alle en riktig fin helg I skogen.

Atle

Er postene satt ut eller ikke ?

I dag tok vi 9 poster på Vardåsen-platået. Dermed er alle tidligpostene tatt, og jeg noterer 75 klipp og 394 poeng, 29. plass. Førstemann har 485 poend og 89 klipp. Det må vel bety at poster som i følge kartene skal settes ut 15. juni eller 1. juli, allerede er satt ut, eller ?
I så fall hadde det vært interessant å få vite det, helst her i turbloggen, som leses med stor interesse.

Ta med søppel hjem

Besøkte i dag postene rundt Stordammen i Kjekstadmarka. Leit å registrere at turorientere etterlater søppel i naturen. På Post 10S (Tema om Fan-i-voll) var en tom hermtikkpost nylig igjenglemt

5E på Dikemark-Blåfjell-kartet

Svar på spørsmål ang. 5E-posten: Ja, jeg var på tur på torsdag denne uken og fant 5E med en gang. kanskje du tok av på feil sti? Jeg ser det er ihvertfall 3 stier som går til høyre fra hovedstien – fort å ta feil;-) Lykke til neste gang!

Høgås, trekantposter

Hei
Var ute idag og tok 5a, 10k, 10j, 3c og 4a. 8p og 4b var ikke ute enda (pr. 3.juni). Resten av trekantpostene hoppet jeg over.
Litt kjipt at den lille parkeringsplassen ved grensen mellom Lier og Asker var sperret med steinblokker. Noen som vet hvorfor?
Ellers en flott tur!

Bomtur i Høgås - er alle psotene ute?

Gikk syd-vest i Høgås i dag og fant bare 1 av 3 poster. 3A lå der den skulle. Fant verken 2B eller 3B etter gjentatte forsøk. Vi så heller ingen spor etter postene og lurer på om de i det hele tatt er hengt ut.

15. juni

står som plasseringsdato på mange trekantposter. Men av poeng folk har samlet skjønner jeg at noen må være ute allerede. Noen som kan fortelle hvilke kart dette gjelder?