Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Post 2 N i søppeldynge

Da er vi i gang. Selv hadde jeg årets første tur i går (Grønlia-Hval). Ut fra "Klippekort på nett" ser jeg imidlertid at jeg er litt sent ute.
Hvem som har ansvaret vet jeg ikke, men jeg deltar gjerne i en dugnad for å få ryddet rundt 2 N. I sterk kontrast til blomster og vårstemning i området, ser det forferdelig ut ved posten.

Mistet lommekniv

Gikk tidligpostene på Stordammen-kartet i dag, men fant ingen lommekniv dessverre.

Men en flott tur for både to- og firbente :)

Mistet lommekniv.

Hadde en slitsom, men fin tut fra Vesledammen 24.04,12. I løpet av turen har jeg mistet en sølv lommekniv med telemønster. Ville satt stor pris på om noen fant den. Jeg treffes eventuelt på tlf 47467337

Takk for hjelpen!

Hadde en flott O-tur i Vardåsen fredag. Og stor takk til den som tok vare på mitt kikkertfutteral og hengte det slik at jeg lett fant det igjen på lete-turen i går.

Skrevet av Eli Moen

KOMPASS FUNNET

Silva fingerkompass funnet lørdag 14. april i Vardåsen, post 2 I.
Telefon 66 90 44 21
eller 95 97 92 82
Thor Oddvar Riskild

Flott tur i dag!

Jeg liker veldig godt at postene kommer opp så tidlig som nå. Det er både nydelig å gå i skogen tidlig på våren og så er det lærerikt i forhold til å trene seg på å "lese" terrenget. Nå ser vi så mye bedre terrengformasjonene og det er en god hjelp.
Håper det legges ut flere tidligposter nå. Det er så godt å komme seg ut og jeg blir stadig kjent med nye steder i skogen. Stor takk til alle dere som jobber frivillig med dette!