Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 8A

Tusen takk!

-til dere som planlegger og henger ut postene til stor, stor glede for alle oss andre. Første gang jeg har gjort dette, masse mestringsglede for en nybegynner!! Har spart senpostene, men i dag var jeg Bertelsmyr rundt i vakkert høstvær. Avsluttet med post 6E i lav sol. Egentlig et champagneøyeblikk, men det ble modne tyttebær i stedet. Takk for alt arbeidet dere legger ned og alle opplevelser dere genererer!!

Stordammen, senpostene

Postene på dette kartet er tydeligvis felles med Røykentrimmen, og det er utmerket. I går tok vi de 7 senpostene, og begynte med 8A. På den sto det post 37, Røykentrimmen. Med litt velvilje kunne jeg se restene av en hvit klistrelapp, nesten uleselig. På de andre postene var klistrelappene mer synlig. Er det virkelig bare mye regnvær som har løst opplappen på 8A, eller er det noen som har forsøkt å skrape den vekk?
Uansett, fin tur i fint vær, med poster som vi stort sett gikk rett på.

Takk fot i år !!!

Ja, ja, så var det siste turen i Askeladden i år. Trist,men sant. Alt for tidlig ferdig ! Men vi har hatt mange fine turer i år også. Fin tur etter trekantpostene i Kjekstadmarka i dag. Greie poster !
Gleder oss allerede til neste år.
Kari og Lars Risan