Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skipost 6

Hei, skipost nr. 6 ligger akkurat i begynnelsen av skiløypa mot Asdøltjern når du er i nordenden av Sandungen, kanskje 2-300 meter innover. Lykke til.

SK30

Jeg kan bekrefte at post 30 ved Bertelsmyr ikke er satt ut. Denne vil bli satt ut etter at det har kommet snø, slik at man kan gå på ski, skriver Christian Edvardsen til meg i en mail.

Skiposter mangler

Jeg har skrevet en mail idag til Olav Frode Bråten som står som ansvarlig for Askeladden, så får vi se om det skjer noe nå:)

Hansemarka

Jeg er helt enig med sistnevnte, jeg lurte på om det bare var meg som følte det sånn, så det var veldig godt å lese innlegget ditt, Bjørn Tangnes. I tillegg måtte jeg gå 3 – tre – ganger for å finne hula og skjønner ikke helt hvorfor jeg bomma totalt de to første gangene på jakt etter den. Mulig jeg har feiltolka kartet fullstendig, men jeg er altså ikke ferdig i Hansemarka enda. Håper også at turene neste år blir lagt i litt “lugnere” terreng :)