Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skipost 6

Hei, skipost nr. 6 ligger akkurat i begynnelsen av skiløypa mot Asdøltjern når du er i nordenden av Sandungen, kanskje 2-300 meter innover. Lykke til.

Post 6 og 16

Post 6, løype/veikryss nær nordenden av Sandungen.
Jeg har vel sjelden vært så sikker på at dette var en lett post. Jeg fant den ikke. Jeg ser av bloggen at den har vært funnet. Kan noen gi meg et tips på bloggen om hvor den er, så jeg kanskje kan finne den på neste tur ?

Til deg som var først til å sette skispor 3/2 eller kanskje dagen før, ved post 16 Oppsalhaugbonn:
Jeg fulgte i dine spor, og fant den heller ikke. Men jeg gikk tilbake i samme spor, og da var den lett å finne. Du hadde vært 3 meter fra den

Bertelsmyr

Fin skitur fra p.plass ved Dikemark til Bertelsmyr idag, kun to ting manglet – sola og post 30.

SK30

Jeg kan bekrefte at post 30 ved Bertelsmyr ikke er satt ut. Denne vil bli satt ut etter at det har kommet snø, slik at man kan gå på ski, skriver Christian Edvardsen til meg i en mail.

SK30

Jeg har nå med hell klippet samtlige vinterposter med unntak av SK30. SK30 skal ligge plassert i kanten av Bertelsmyr ved nedkjøringen mot ROS-hytta. Enten er posten fjernet eller ikke satt ut? Noen som kan bekrefte dette?