Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Skiposter mangler

Jeg har skrevet en mail idag til Olav Frode Bråten som står som ansvarlig for Askeladden, så får vi se om det skjer noe nå:)

Vinterposter

For dere som ikke nødvendigvis venter på snø og ski er det mulig å klippe noen vinterposter i Kjekstadmarka nå. Jeg besøkte SK22-23, og SK27-29 i helgen.Vått og grått, men grei tur.

Jippi ;-)

I dag fullførte jeg de siste 3 av 110 poster i Askeladden tur-orientering ;-)
Noe jeg ikke trodde ville være mulig for et år siden (trafikk skade fra september i fjor, med 13 operasjoner i høyre fot siste i april, første post tatt medio juni). Stolt av å være så sta, at selv det uventede lar seg gjennomføre ;-)
I dag fikk jeg en kjempefin tur via utsiktspunktet på Hagahogget og Bergsåsen Askers høyeste punkt. 459 Moh ;-)

Ufullstendig poengliste

Etter fullført gullmerke i går ville jeg registrere alle poengene, og fikk plass 45 med 640 poeng. Poenglisten gjør imidlertid et hopp fra 32. til 73. plass, og hvorfor det?

24.09.14
Kjell Jacobsen

Hansemarka

Jeg er helt enig med sistnevnte, jeg lurte på om det bare var meg som følte det sånn, så det var veldig godt å lese innlegget ditt, Bjørn Tangnes. I tillegg måtte jeg gå 3 – tre – ganger for å finne hula og skjønner ikke helt hvorfor jeg bomma totalt de to første gangene på jakt etter den. Mulig jeg har feiltolka kartet fullstendig, men jeg er altså ikke ferdig i Hansemarka enda. Håper også at turene neste år blir lagt i litt “lugnere” terreng :)

Hansemark og egnethet?

For første gang på 20 år vurderte jeg å gi meg uten å ha vært på alle postene. Tre turer opp fra skytebanen og inn i Hansemarka var i overkant. Bratt, ulendt og lite tilgjengelig. Muligens er terrenget egnet for turorientering, men la det bli med en tur per. sesong.