Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Oppdatert kart Vardåsen

Syd for skisenteret i Vardåsen er en sti ajourført inn på et kartutsnitt som du kan finne på http://asker-skiklubb.no/askeladden/1/askeladden-hjem/

Gjelder postene 6C, 10R, 8N

Kommentar til forskjellige kart i samme område

Forklaringen på dette er at dette er et område hvor Asker og Tyrving sitter med forskjellige kartbaser. Dette er primært Tyrvings område, men av praktiske årsaker så har Asker laget en sammenhengende kartbase i hele det aktuelle området av Vestmarka. I og med at dette ikke er et område som Asker prioriterer med tanke på konkurransekart, vil kartene i dette område være vesentlig mindre oppdatert enn vanlig.

Håkon Løvli, kartansvarlig Asker SK

Kart Bergåsen - Rustan

Hadde flott tur idag. I tillegg til flere interessante og utfordrende poster hos Askeladden 2014 er der mange poster (Q01 – Q10) fra Flaggspretten (Vestmarka kartet) i samme området. Det var tildels krevende å klippe postene på samme tur. Men jeg reagerer på at kartene som Askeladden og Flaggspretten benytter over samme område er forskjellige på den måten at orienteringsdetaljene er nokså forskjellige. Dette burde være mulig at Askeladden og Flaggspretten bruker samme kart for samme område.

Dupliserte poster i Grønlia

Ikke din feil Tor! Det samme gjelder for meg og flere andre fra hva jeg kan se på loggen. Det skal ikke være mulig å klippe en post flere ganger uansett. Så her er det datafeil hos turorientering.no

Dupliserte poster i Grønlia

Jeg oppdaget tilfeldig at jeg ikke hadde fått registrert 4G og 4L i Grønlia, Disse registrerte jeg for snart 2 måneder siden. Tok kontakt med ansvarlig i Askeladden og fikk beskjed om å registrere dem igjen. Oppdaget da at disse posten ble registrert dobbelt opp. Gitt beskjed om dette. Regner med at feilen blir rettet.

Mistet kompass.

En lang fin tur mellom Tveiter og Rustan i dag. Brukte sykkel fra Sem og opp til Tveitersetra og fikk en grei hjemtur. Greie poster,men skår i gleden var at vi mistet et kompass et sted mellom 6 N og 10 T. Om noen finner det, ring 47467337, hilsen Kari og Lars risan

10J

Et lite tips ang. denne posten, spesielt dersom dere går med hund.
Jeg sto og kikket meg rundt etter posten, så den og tok et skritt i retning posten. Da fløy det opp ei orrhøne ved føttene mine. Hun har reir med 9 egg rett ved posten. Hu vart nok skræmt, men det vart jeg og!
Oppfordrer alle til å ta hensyn til denne stakkars fuglen som uforvarende har tulla seg bort i Askeladden!

Advarsel post 8B

En postjeger har rapportert til oss at det er en sprekk/sjakt helt i nærheten av post 8B som han ved et uhell hadde falt ned i. Sprekken var dekket av granbar og ikke lett å se. Vi skal ut å sjekke dette og se hva vi kan gjøre av tiltak, dette innlegget er ment som en advarsel i forkant av videre tiltak. Heldigvis kom han seg opp av sprekken ved hjelp av andre i turfølget. Vi beklager dette – turorientering skal være trygt og morsomt og vi skal gjøre alt for å utbedre dette.