Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

"Nattorientering!"

I disse tider med tidlig mørke kan jeg anbefale å ta poster ved hjelp av hodelykt. Skipostene er jo ikke spesielt vanskelige o-teknisk så dermed føler jeg at jeg forlenger dagen. (og ja, post 26 er fremdeles feilplassert, se tidligere innlegg)

Mistet kartmappe og kompass x 2

Min turvenninne mistet sin kartmappe og kompass på tur i Vestmarka søndag 15. november, antageligvis i skogen på jakt etter post nr. 3 ved Sandungen. Hun blir veldig takknemlig hvis det er noen som har funnet den og har tatt vare på den. Og idag, søndag 6. desember, mistet jeg kompasset mitt på Bøåsen, like før post nr. 9. Vi blir begge veldig takknemlige for å få tilbake hva vi har mistet. Ring gjerne eller meld meg på 911 10 104, så skal jeg formidle kontakt. På forhånd tusen takk.

Hurra for vinter-turorientering

Takk til ale som har satt opp vinterpostene. Supert å gå etter dem nå før snøen legger seg. Hadde en fin tur i Vardåsen idag. Post nr 26 er imidlertid plassert i feil stikryss. Nå står den i krysset nærmest sommerpost 3I, litt nordøst for inntegnet post på kartet. Den er imidlertid lett å få øye på.

Klippekort vinterposter

Det mangler vinterpostene på klippekortet på nett. mens postene er satt ut. ( ihvertfall på Vardåsenkartet). Vi er i gang igjen :)

TAKK

Orienteringen for sommeren 2015 er slutt. Jeg føler trang til å takke hjertelig alle som gjorde det mulig for meg å få oppleve så mange praktfulle og til dels spennende turer. Uten postene som lokker meg ut, hadde jeg aldri giddet å gå tilsvarende.
Nå ser jeg frem til vinterens utfordringer med 30 poster.
Hilsen Liv Monsen

Klype post 4A

Mangler klype på post 4A, ikke bra. Tatt alle postene, litt surt med den ene. Fatter ikke hvordan noen kan synes det er morsomt å ødelegge for andre…

Skiposter i vinter?

Blir det skiposter vinteren 2015/2016?
Ligger de eventuelt i årets konvolutt eller kommer det egne konvolutter senere? Jeg ser at de ikke kan klippes på nettet – håper de blir satt opp – hatt mange år med fine skipostturer!