Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Vinterposter på 2017 rankingen

Vi tilpasser oss turorrientering.no som følger kalenderåret. Postene du klipper i år kommer vi til å overføre til 2017 sesongen og fra nyttår blir alle nye klipp lagt der de hører hjemme, i 2017. Dermed får vinter Askeladdene en «flying start» på neste års ranking, og de av dere som konkurrerer på nasjonalt nivå for full uttelling for Askeladden postene

Kart for vinterposter?

Har du ikke kartene for Ski-o-ladden 2017 kan disse kjøpes for 150 kr på Føyka i Asker sentrum i kontortiden (mandag til torsdag, 0900-1500). Kartene kan også bestilles på e-post askeladden@asker-skiklubb.no mot et lite portotillegg.

Nye poster i marka!

Da er vinterpostene klare for besøk. 30 poster over tre kart fra Mikkelsbonn i nord til Blåfjell i sør. Og det er flotte forhold marka; myrene er frosset og skaren bærer en voksen mann. Brodder er absolutt å anbefale. Kun elektronisk klipping med unik kode. HUSK NOE Å NOTERE KODEN MED ELLER TA BILDE MED MOBIL/KAMERA.

Vinterposter klare?

Vinterpostene er under utsetting og snart klare. Noen kom over et par stykker på en skitur og har klipt på dem, derfor er de kommet opp på listene. Det er postutsetteren(e) som har oversikten, og de holder på femdeles. Årets post utsetting er av det mer strabiøse slaget på grunn av mildværet som har gitt vanskelige snøforhold, men vi regner med å ha alt på plass til 1 desember.

Høstjakta er i gang

Nå starter elgjakta og som vanlig tar vi en pause fra skogen til 1. desember når vinterpostene er klare for besøk. NYTT AV ÅRET BLIR VÅR EGENSTJAKT MED 25 POSTER I ASKER SENTRUM, BORGEN OG RISENGA. Her får du prøvd deg på «bykart», du kan gå, sykle, jogge, trille barnevogn og de alle fleste av dere vil oppleve nye deler av Asker. Den åpner søndag 9. oktober og varer til 31. desember. Kartene er nye og derfor ikke med i Askeladdkonvolutten, de koster 150 kroner og kan kjøpes og lastes ned fra http://turorientering.no/asker/turpakker/2016/hostjakta-2016/

Papirkart for Høstjakta kan kjøpes på Føyka (mandag til fredag mellom kl 0900 og 1500

Postutsetting Høstjakta er igang

Søndag 9.10 går startskuddet. Vi lover flotte turer i «bynære» områder, det gjelder å finne seg noen fine høstdager…. Kartene kan lastes ned og kjøpes her http://turorientering.no/ask…/turpakker/2016/hostjakta-2016/ Papirkart kan kjøpes på Føyka (mandag til fredag mellom kl 0900 og 1500) eller på Askeladden arrangementet på Vestlia søndag 9 oktober kl 1100. Husk å få med postkoden hvis du skal klippe elektronisk

Sommersesong avsluttet - NYHET Høstjakta starter

Da er Askeladden sommersesong 2016 over. Det har vært en god sesong, med flere solgte kart og flere deltagere enn i 2015. Eksakt antall deltagere og postbesøk har vi ikke, men vi tror det er rundt 2 000 personer som har vært på en eller flere poster. De som klipper elektronisk har vi mer kontroll på – her er 70 som har tatt alle 130 poster, den yngste syv år, den eldste 82. Det er mange kilometer og timer i skauen, en formidabel innsats.
Vi i Askeladden gjengen takker deltagerne for mange gode tilbakemeldinger og det økonomiske overskuddet som går til orienteringsgruppa i Asker Skiklubb. Som Askeladd er du med på å støtte en av norsk orienterings største barne- og ungdomsgrupper og en kontinuerlig oppdatering av orienteringskart som vi alle har glede av.
Nå starter elgjakta og som vanlig tar vi en pause fra skogen til 1. desember når vinterpostene er klare for besøk.
NYTT AV ÅRET BLIR VÅR EGENSTJAKT MED 25 POSTER I ASKER SENTRUM, BORGEN OG RISENGA. Her får du prøvd deg på «bykart», du kan gå, sykle, jogge, trille barnevogn og de alle fleste av dere vil oppleve nye deler av Asker. Den åpner søndag 9. oktober og varer til 31. desember. Kartene er nye og derfor ikke med i Askeladdkonvolutten, de koster 150 kroner og kan kjøpes og lastes ned nå fra http://turorientering.no/asker/turpakker/2016/hostjakta-2016/ Papirkart kan kjøpes på Føyka (mandag til fredag mellom kl 0900 og 1500) eller på Askeladden arrangementet på Vestlia søndag 9 oktober kl 1100. Her er kun elektronisk klipping, og du må legge inn koden som står på posten.
Med Høstjakta unnagjort er det bare å glede seg til Vinterpostene, en skikkelig runde fra Mikkelsbånn i nord til Blåfjell i sør, 30 poster over tre kart som tas til fots, kombinert med sykkel eller med ski om det blir forhold for det, marka er fin uansett!

Skaugumsåsen

Det er definitivt ikke det letteste veivalget fra 3G til 10P, men å klatre opp ura og få med seg utsikten er et av årets beste Askeladden øyeblikk