Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Ferdig

Tok siste post i dag. Har hatt mange fine turer og mye fin mosjon. Takk til alle de som legger ut postene og til alle andre som gjør det mulig å drive med tur-orientering.

Postene på Sandungen-kartet er ute

Siden skiføret i Vestmarka fikk det travelt med å ta sommerferie har vi benyttet anledningen til en tidlig sesongstart på Sandungen-kartet. Postene ligger nå ute, klare til bruk.
De fleste av disse postene ligger langt til skogs, og det er meningen at noen av dem skal være litt vanskelig å finne, kort sagt gi litt utfordring.
God tur!

Stoppen 35

Post 35 hadde ingen kode i går kveld. Jeg fant ikke lappen i gresset heller. Går det an å skrive med vannfast tusj på de runde skilta?

6H

Takker for tilbakemeldinger om feilplassering av post 6H.
Dette ble videreformidlet tidligere i måneden, og posten skal nå være på rett plass

Vardåsen

Kan bekrefte ved selvsyn at trekantpostene på Vardåsen er ute. Gå/løp og klipp!

Utsiktstur i Vardåsen

I dag har vi hatt verdens fineste utsiktstur i Vardåsen. Vi startet nederst i slalombakken og tok postene 6D (fin bålplass rett ved), 6C, 5M, 5J (kult stup), pause på stolpen på Haugeråsen med flott utsikt oppover Askerbørskauen, 10 R ( HELT på toppen av Vardåsen), 8N, ned langs flotte Vardetjern og til slutt 6L. Vi la på 5I og 5B også – da ble turen straks mer strabasiøs… Askers fineste utsiktspunkter – kom dere ut på tur!

Hvitveis på Hvalstrand

Flott med lang sesongåpning på Hvalstrand.
Postene står ute til i morgen, og har du ikke fått dem med deg, ja da har du en sjelden sjanse til å se skogen kledd i hvitt.