Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Problemer med kode på post 2J Vardåsen

Får ikke klippet post 2J på nett. Har tatt bilde av posten og på posten er det klistret en lapp og koden skrevet med tusj (kun to symboler). Denne koden blir ikke registrert. Ved siden av er det skrevet med penn. Andre som har hatt problemer med denne? Fant ingenting i fotumet. Noen som evt. kan sende meg koden? Tlf. 93019075.

Parkering i Nyborgåsen

Hei, vi har en case i Nyborgåsen med parkering i private innkjørsler og veier fremfor parkeringsplassen merket på kartet. Minner alle Askeladder om at den merkede parkeringen er den vi benytter. Vi som er glad i orientering er ikke tjent med problemer overfor grunneiere/beboere.

Vardåsen

Post 4 N mangler klype. Et idyllisk sted for en post :-)

Post 5A - Sandungen

Plasseringen av post 5A trenger en kommentar. Man skulle tro den var valgt for å kompensere for at det er litt vegetasjon rundt postene 8L og 6B, men det er den ikke. Det viser seg at det ble hogd ganske så mye i dette området i vinter, slik at posten ble liggende midt ute i hogstfeltet. Vi ble ikke klar over dette før det var for sent både å endre postplasseringen og oppdatere kartet.
Postdetaljen og de viktigste ledelinjene er der imidlertid fortsatt, så det skulle ikke være så vrient å finne posten selv om jeg måtte “grave ned” postflagget slik at det ikke skulle synes på flere hundre meters avstand.