Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Nyborgåsen er klar

Postene på Nyborgåsen ble satt ut i dag. Flere fine utsiktsposter. Matpakkeposten i år er 5N, men det er også fint mellom 8J og 3F. God tur til alle Askeladder!

Tidlig poster Tveiter

De seks tidlig postene på Tveiter kartet (runde) er satt ut i dag og venter på besøk. En fin liten runde, kanskje særlig for de med korte ben

Vikitig info Grønlia kartet

Vi har et problem med post 8R på Grønlia kartet. Den er plassert i et område vi ikke må gå av hensyn til husdyr. Derfor vil vi at dere på Grønlia runden tar en shortcut direkte mellom 4G og 4H. På disse to postene henger plakaten med koden til 8R så dere ikke mister det klippet. Husk også å benytte portene, ikke klatre over gjerder. Vi beklager dette, men slikt skjer en gang i blant.

På ski over Grønland

Gikk på ski over Grønland i dag. Vi fikk kjøpt helt ferske vafler av speiderne fra Rykkin. Registrerte selvfølgelig flere poster fra ski-o-ladden (Askeladden turorientering) underveis.

2017 sesongen i gang!

Hei – da er vi igang med 2017 sesongen. Beklager at vi har vært nede et døgn, vi fikk litt problemer og trengte hjelp for å løse dem. Håper dere tilgir oss for det. Fra i år følger vi kalenderåret, også når det gjelder klipp. Dette etter ønske fra de av våre brukere som er aktive på mange tur-o opplegg som alle følger kalenderåret, nå også Asker. Når det gjelder klipp på vinterposene gjort i 2016 vil de bli overført til 2017 sesongen i løpet av de nærmeste dagene. Med andre ord, dere trenger ikke å klippe vinterpostene en gang til.